Obavijesti Video Pretražite Navigacija
iMA POŠTENJA

ŠOFER U RIJECI POSTAO HIT NA FACEBOOKU 'Ako ko zna barbu nek mi se javi osobno'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U ljudsko poštenje i dobrotu ne treba sumnjati. Onima koji to ipak čine, evo jednog primjera koji svakako zaslužuje njihovu pažnju.

Akcija kakva se u ponedjeljak odigrala u Rijeci definitivno zaslužuje medijski prostor. Sve je počelo objavom na Facebooku šofera riječkog autobusa koji je u 11:01 sati postavio u grupu Riječka enciklopedija - Fluminensia fotografiju izgubljenog novčanika i osobne karte starijeg gospodina.

'...izgubljeno u busu...ako ko zna barbu nek mi se javi osobno', napisao je Mi Do na Facebooku i u trenutku zapalio tu društvenu mrežu. Tada je počela prava akcija potrage.

Iz komentara posjetitelja koji su željeli pomoći moglo se iščitati da se radi o umirovljeniku, neki su ga i prepoznali, a osim šofera, i neki od komentatora koji ga znaju iz viđenja, zvali su ga na kućni telefon na koji se nije javljao.

Jedna od članica grupe uspjela je doći do ovog umirovljenika i na Facebooku je napisala:

'Mi Do je pronašao novčanik u autobusu i podigao moral Grada. Da ste vidjeli sreću na njegovom licu kada sam mu rekla sretnu vijest ... hvala Vam puno i u moje ime i bravo za poštenje ! Gospodin je inače samac i slabijeg imovinskog stanja , tako da niste ni svjesni koliko će mu ovo značiti ! Hvala Vam punooo.'

Objava fotografije pronađenog novčanika izazvala je salvu pohvala na Facebooku. U samo tri sata prikupila je gotovo 1500 lajkova i podijeljena je oko 300 puta.

Pročitajte i ovo Ilustracija Tužan kraj potrage Tragedija u Londonu: Dječak nestao iz kuće, pronađen u rijeci Temzi LIječnički tim tijekom operacije Izvedena rijetka transplantacija Veliki uspjeh riječkog KBC-a, muškarcu presadili bubrege bebe: "Malobrojni to mogu izvesti"

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene