Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijeti mu otkaz

Uhvaćen na djelu: Vozač autobusa slao SMS s dva mobitela istovremeno

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlasnik tvrtke 'Promet' iz Makarske, čiji je vozač snimljen kako tijekom vožnje autocestom šalje poruke s dva mobitela istovremeno, kaže da će vozač dobiti otkaz.

Mate Jujnović, vlasnik 'Prometa' iz Makarske poručuje kako će vozač koji je slao poruke s dva mobitela istovremeno dok je vozio putnike dobiti otkaz. 'Dobit će po kratkom postupku otkaz, pa neka budala gine dok stoku voza, a ne moje putnike', rekao je Jujnović, piše Slobodna Dalamcija.

Pročitajte i ovo Kamera za nadzor brzine - 1 Lakše s gasom U Hrvatskoj postavljene suvremene kamere: Kontroliraju brzinu, ali i druge učestale prekršaje koji su vodeći uzročnik nesreća Makarska rivijera uz Zakladu Ana Rukavina - 1 "Rijetkost u današnje doba" Interes je i nakon 18 godina ogroman, darivatelji stajali u redovima: "Možemo nekome spasiti život, a nama tih 7 mililitara krvi ne znači ništa"

>> VIDEO Split: Vozio autobus pun ljudi i pričao na mobitel

Fotografije neopreznog vozača medijima je poslao jedan putnik. Kaže kako je vozač, tipkajući na dva mobitela vozio laktovima toliko dugo da su putnici počeli glasno prosvjedovati.

'To je nemoralno i nedopustivo ponašanje. Teško je reći sa slike što on točno radi, ali ja mislim da on ne šalje poruke. On je toliko star da ih ni ne zna utipkati. Prije će biti da ga je netko nazvao i pitao nečiji broj pa ga je išao u drugome mobitelu pronaći', rekao je vlasnik 'Prometa'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene