Velika međunarodna karnevalska povorka u s više od 11.000 maškara u Rijeci je prošla središtem grada. Pažnju su ukrali Josip Broz Tito i Jovanka, u koju se maskirao – riječki gradonačelnik.

Galerija


Među više od 11.000 maškara na Riječkom karnevalu jedna se posebno istaknula. Pažnju su u Velikoj međunarodnoj karnevalskoj povorci u Rijeci ukrali Jovanka i Josip Broz Tito.

Vezani članci Vojko Obersnel Sramotni ispad riječkog gradonačelnika Obersnela: Vijećnicu Ivonu Miličević nazvao alapačom i poručio joj da ne s**e Vojko Obersnel Gradonačelnik Rijeke reagirao na spomenik u Mađarskoj: ''Nakon što je pao na zemljopisu i kartama, Orban je sada pao i ispit iz povijesti''

Javnost je posebno nasmijala maska Jovanke Broz jer se u nju prerušio ni manje ni više nego riječki gradonačelnik Vojko Obersnel. Uz Tita i Jovanku bile su i pionirke. Fotografije je na svom Facebooku objavio Kanal RI

Vojko Obersnel na riječkom karnevalu maskiran u Jovanku Broz - 1
Vojko Obersnel na riječkom karnevalu kao Jovanka Broz - 3 (Foto: Kanal Ri)

''Tito i Jovanka se iznenada pojavili na Riječkom karnevalu. Dobro su se zabavljali cijeli dan'', napisao je na Twitteru Obersnel ispod fotografija svoje maske.

 Njegova je maska oduševila SDP-ovog Peđu Grbina koji je rekao da Obersnel zaslužuje nagradu za masku godine. 

 ''Ma Obi, super si'', ''Najbolje su Jovankine cipele'', ''Provokatori, odlični'', samo su neki od komentara građana na društvenim mrežama.