Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novim autom na stari posao

Radniku za 30 godina vjernosti šef poklonio automobil: "Nije sve u šoldima, nekad je važniji pošteni odnos"

Aktualno Galerija Tvrtka nagradila zaposlenika za 30 godina rada - 1 Tvrtka nagradila zaposlenika za 30 godina rada - 1 Foto: Zvonko Pavic/Cropix Tvrtka nagradila zaposlenika za 30 godina rada - 2 Tvrtka nagradila zaposlenika za 30 godina rada - 2 Foto: Zvonko Pavic/Cropix Tvrtka nagradila zaposlenika za 30 godina rada - 3 Tvrtka nagradila zaposlenika za 30 godina rada - 3 Foto: Zvonko Pavic/Cropix Tvrtka nagradila zaposlenika za 30 godina rada - 4 Tvrtka nagradila zaposlenika za 30 godina rada - 4 Foto: Zvonko Pavic/Cropix +1 Tvrtka nagradila zaposlenika za 30 godina rada - 5 Galerija 1/6 >>
Bore Perica, vlasnik tvrtke koja obilježava 30 godina osnutka, odlučio je svog vjernog radnika Predraga Gospića nagraditi novim automobilom. Osim toga, Perica je za vjernost nagradio još tri radnice: Branku Stanić, Dušku Perica i Zoricu Pavlović te radnika Vedrana Kovačevića.

Vlasnik obiteljske tvrtke iz Zadra Bore Perica svog je radnika odlučio nagraditi novim automobilom. Predrag Gospić (57) u tvrtki je od njezina osnutka, dakle 30 godina, a u povodu obljetnice osnutka tvrtke direktor Perica nagradio je i ostale zaposlenike skupocjenim satovima.

Pročitajte i ovo Ilustracija Upaljen meteoalarm Stiže nevrijeme: Izdano upozorenje za gotovo cijelu zemlju, pripremite se na kišu i jak vjetar

Predrag Gospić sa suzama u očima primio je ključeve Dacie Sandero. Stara Opel Corsa koja mu je vjerno služila 20 godina sada će na otpad, a on će s novim vozilom opet na stari posao staklara u BIM Perica Staklo.

Pročitajte i ovo Besplatni senzor za dijabetes tipa 2 - 5 Važna stvar Dobra vijest za osobe s dijabetesom: "Ovime se rješavaju i neke nepravde"

"Osjećam se uzbuđeno, sretno, zahvalno... Ovo mi puno znači, prije svega poštovanje gazde, poštovanje moga rada. Hvala puno! Nemam riječi, presretan sam", rekao je Predrag, u tvrtki od milja zvan Keko, za Zadarski.

Sve ove godine u tvrtki ga je, kaže, zadržalo to što je šef konstantno ulagao u strojeve i razvoj.

Pročitajte i ovo Zlostavljanje konja I dalje se provodi istraživanje Policija uhitila dvojicu muškaraca zbog zlostavljanja konja! Veterinar otkrio u kojem stanju je životinja

"Vidio sam perspektivu u svemu tome. Uz to i pošten odnos njega prema meni, a nadam se i mene prema njemu. Radniku puno znači kad je šef pošten, kad regulira sve svoje obaveze i kad posao dođe na jednu prijateljsku, čak i familijarnu osnovu, to puno znači. Nije sve u šoldima, pa ni u plaći, nekad je važniji taj pošteni odnos. Bit ću iskren, bilo je trenutaka u ovih 30 godina kad mi je došlo i da odem. Ali prođu ti trenutci, sve se izgladi. To je normalno u poslu, nikad nije sve glatko niti je sve teško", zaključio je Predrag.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene