Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ministar poručio

Vlaho Orepić: Slučaj s Rakitićem je medijski prenapuhan

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar policije Vlaho Orepić još jednom se osvrnuo na incident na otoku Ugljanu i čitav slučaj oko razbijenog stakla na vili u kojem je boravio slavni hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić, nazvao "napuhanim".

Na upit novinara u kojoj je fazi istraga oko slučaja u kojem je nepoznati počinitelj razbio staklo kuće u kojoj je boravio Ivan Rakitić sa svojom obitelji, ministar Orepić danas je u Metkoviću odgovorio kako je cijeli slučaj prenapuhan, a Hrvatska sigurna zemlja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Napad na Rakitića SUSJEDI SVJEDOČE 'To je bila neka budala, psihopat. Da smo ga vidjeli, bacili bi ga u more' Slika nije dostupna Granica im prolazi kroz ulicu Orepić u Metkoviću: Prava vam neće biti ugrožena, ali sa šengenskim režimom moramo nastaviti

"Cijeli taj slučaj je nemio, ali je i upotrijebit ću riječ, doslovno prenapuhan. Jednostavno trebamo sve takve slučajeve koje uistinu nam ne čine ništa dobro u jeku turističke sezone, ali mi sami smo često skloni da pretjerujemo u komentarima", poručio je ministar Orepić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene