Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potpredsjednik Grčić:

' Vlada se trudi napuniti praznu vreću'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Potpredsjednik Vlade Branko Grčić poručio je kako se ova Vlada trudi 'napuniti vreću, koju je praznu ostavila prošla vlast', jer se 'bez pune vreće' teško može gospodariti.

Potpredsjednik Vlade Grčić s proslave Međunarodnog praznika rada u organizaciji varaždinskog SDP-a poručio je kako bi se i on, da je danas u Zagrebu, pridružio prosvjedima, jer smatra da su sindikalni prosvjedi protiv onih koji su državu doveli u ovakvu situaciju, a ne protiv aktualne vlasti.

Pročitajte i ovo Peđa Grbin Predsjedništvo SDP-a Grbin: "Odluku će morati donijeti oni u DP-u. A Plenkoviću treba psihijatar, frajer si je osigurao zlatni padobran" Glasačka kutija Nova odluka Vlade Ova četiri mjesta u lipnju idu na prijevremene izbore

>>VIDEO Dvadeset tisuća sindikalnih zvižduka premijeru i Vladi: 'Nije nas okupila oporba, nego jad i bijeda!'

Ocijenio je kako su već vidljivi rezultati truda i rada ove Vlade. Grčić je, na upit novinara, komentirao kritike poslodavaca vezane uz velike parafiskalne namete i preoptimistične najave iz Vlade o gospodarskom oporavku, ustvrdivši da optimizam Vlade nije bez temelja.Naveo je podatak o rastu industrijske proizvodnj, dodavši kako se u tom segmentu nešto pozitivno događa, ali da za potvrdu tih trendova treba pričekati još nekoliko mjeseci.

>>'Prosvjedi legitimni, mnogi imaju razloga za nezadovoljstvo'

Drugi pozitivan pokazatelj je rast od 35 posto novozaposlenih sa Zavoda za zapošljavanje u prvom kvartalu ove godine u odnosu na prošlu. Ocijenio je da je i to jedan od indikatora pozitivnih kretanja, naglasivši da su borba za nova radna mjesta i investicije ključ rada ove Vlade.(HINA)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene