Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Raditi brže i žešće'

Sindikati Vladi: Hvalit ćemo vas kad ćete imati rezultate

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što su jučer ministri i potpredsjednik Vlade prezentirali rezultate rada koordinacije za gospodarstvo stigle su reakcije iz sindikata.

Predsjednik Saveza samostalnih sindikata Hrvatske Mladen Novosel rekao je kako se Vladina poruka o investicijama treba provesti u djelo te da daljnje akcije ovise upravo o Vladinim potezima.

Pročitajte i ovo Suinicijator inicijative \"67 JE PREVIŠE\" Krešimir Sever gostuje u Dnevniku Nove tV (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Inicijativa "67 je previše" Krešimir Sever najavio sakupljanje potpisa za referendum: "Ljudi su se bojali da ćemo odustati, ali dobro smo se pripremili" Ilustracija: Sanjin Strukic/PIXSELL zbog mirovinske reforme Sindikati izlaze na ulicu: "U prosvjed idemo već za 30-ak dana!

Ozren Matijašević iz Hrvatske udruge sindikata rekao je da će sindikati pohvaliti Vladine poteze ako će se raditi brže, žešće i odlučnije. 'Za sada to nismo imali prilike', izjavio je Matijašević.

>> Grčić, Vrdoljak i Dončić o rezultatima u gospodarstvu

Krešimir Sever iz Nezavisnih sindikata Hrvatske istaknuo je kako je u Vladi zavladala panika. 'Sada traže rješenja u friziranju podataka i dodvoravaju se građanima', dodao je.

Mudrinić o prvosvibanjskom prosvjedu: Bolje bi bilo sjesti za stol

Sindikati su komentitali i sutrašnji veliki prosvjed protiv Vladine politike, koji će se održati na Trgu bana Jelačića. 'Očekujemo 10-15.000 naših članova, a prosvjednika očekujemo još i više jer smo dobili i podršku udruga, Crkve, građana pa i političkih stranaka', rekao je Novosel.

Upitan o sutrašnjem prosvjedu predsjednik HUP-a Ivica Mudrinić rekao je kako su prosvjedi stvar demokracije, ali da bi bolje bilo sjesti za tsol i donijeti konkretna rješenja, to jest, da se prosvjedom samo izraćava nezadovoljstvo.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene