Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Predsjednica Vlade Jadranka Kosor donijela je odluku o poništenju natječaja za nabavu zrakoplova za vrijeme trajanja redovnog godišnjeg servisa zrakoplova u vlasništvu Republike Hrvatske, koji je objavila Direkcija za korištenje službenih zrakoplova Republike Hrvatske.


U priopćenju za javnost vladina Ureda za odnose s javnošću, povodom mnogobrojnih novinarskih upita, navodi se da je takvu odluku predsjednica Vlade donijela zbog toga što tijekom pokretanja postupka javne nabave nije bila poštivana procedura.

Vezani članci MORH raspisao natječaj za 50 časnika MORH traži kandidate za časnike: Liječnike, IT stručnjake, ali i - do 20 kandidata za vojne pilote. Pogledajte koji su uvjeti Premijer Andrej Plenković Plenković danima izbjegava novinare pa sa sjednice Vlade odgovorio Milanoviću: "Njegove su teze laž, ne postoji HDZ-ovo pravosuđe"

Po toj proceduri je o tom postupku prethodno trebala biti obaviještena predsjednica Vlade, a nadležne službe su to propustile učiniti, ističe se u priopćenju. (Hina)