Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Olujno nevrijeme

VIIDEO Vjetar podizao šator na skupu obrtnika u Jastrebarskom: Zavladala panika, jedan muškarac ozlijeđen

Prijete superćelije
Prijete superćelije Foto: Getty Images
Nevrijeme koje je u petak zahvatilo dio Hrvatske prekinulo je skup obrtnika i poduzetnika u Jastrebarskom gdje je vjetar podizao šator. Jedan muškarac lakše je ozlijeđen.

U petak se u Jastrebarskom održavao 2. Susret obrtnika i poduzetnika na kojem su bili sudionici iz cijele Hrvatske kad ih je iznenada pogodilo olujno nevrijeme koje je poharalo i Međimurje, Zagorje, Banovinu, dijelove Slavonije te Zagreb i okolicu. Zapuhao je snažan vjetar i dizao veliki šator u kojem se održavao domijenak, a metalne šipke konstrukcije su se počele razdvajati. Dio okupljenih odmah je reagirao i pokušali su zadržati šipke i platno, no kako se vrijeme nije smirivalo, odlučili su kako je najbolje rastaviti šipke i spustiti šator, javlja portal Obrtnik.hr koji je objavio i videa.

Hrana s domjenka je od siline vjetra uskoro bila razbacana po podu, a obrtnici su bili posve mokri.

Jedan mlađi muškarac lakše je ozlijeđen kad se poskliznuo i pao ispred šatora. Zadobio je posjekotine na ruci i nozi, dodao je spomenuti portal.

Aktualno Velika šteta od nevremena: "Voda se dizala meni do razine prsa. Više nisam mogla iz kuće" Lucija Poslončec, Kostel Lucija Poslončec, Kostel Foto: DNEVNIK.hr Robi Martinko, Pregrada Robi Martinko, Pregrada Foto: DNEVNIK.hr Nevrijeme u Pregradi - 3 Nevrijeme u Pregradi - 3 Foto: DNEVNIK.hr Nevrijeme u Pregradi - 4 Nevrijeme u Pregradi - 4 Foto: DNEVNIK.hr Nevrijeme u Pregradi - 2 Nevrijeme u Pregradi - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Nevrijeme u Pregradi - 1 Hrvatska Velika šteta od nevremena: "Voda se dizala meni do razine prsa. Više nisam mogla iz kuće" 1/6 >>

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene