Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Oliver Mlakar, dugogodišnji kolega i prijatelj prerano preminule Helge Vlahović, nije mogao kriti šok i tugu.


'Tužnu vijest sam saznao prije dva sata, šokiran sam, nisam mogao očekivati da će se to tako brzo dogoditi. Znao sam da je imala zdravstvenih problema, no vjerovao sam da će se izvući, poznavajući njezinu sjajnu narav i optimizam', rekao je Oliver Mlakar.

Vezani članci Sandra Perković, Zlatko Dalić (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL) Reviju naše omiljene dizajnerice nije propustio ni Zlatko Dalić, a poznate dame zablistale su u mini haljinama Oliver Dragojević (FOTO: Zeljko Mrsic/PIXSELL) Sve bismo dali da su tu, bar na jedan tren: Sa sjetom se prisjećamo velikana koji su ostavili trag u beskraju

Prisjetio se ovog ljeta kada se susreo s Helgom, napričao do sita i dogovorio da će se ubrzo i susresti u njezinom novom stanu. no to se nažalost nije dogodilo. 'Moje su misli sada uz njezinu obitelj, njezine dvije kćeri, Karlu i Rene, koje proživljavaju svoje najteže trenutke', rekao je Oliver.

>> Legendarna Helga Vlahović umrla u 68. godini

Prisjetio se zajedničkih trenutaka na HTV-u. 'Pamtim njezine prve trenutke, odmah je pokazala golem talent. Bila je vrlo sposobna, znala je pjevati, plesati, poznavala je jezike. Bila je krasna osoba i odmah se vidjelo da će napraviti lijepu karijeru. Zajedno smo radili i pjesmu Eurovizije u Zagrebu 1990. godine, to je jedno jako lijepo sjećanje', rekao je Oliver.

Helgu Vlahović vječno će pamtiti kao krasnu kolegicu s kojom je puno radio i uvijek želio raditi, baš zbog njezinog dobrog raspoloženja i optimizma kojeg je nesebično prenosila na druge. 'Nenametljiva, iskrena i neposredna, i zato su je ljudi i voljeli i voljet će je zauvijek', rekao je Oliver.