Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Bila je nenametljiva i iskrena'

Oliver u šoku: Vjerovao sam da će Helga optimizmom pobijediti bolest

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Oliver Mlakar, dugogodišnji kolega i prijatelj prerano preminule Helge Vlahović, nije mogao kriti šok i tugu.

'Tužnu vijest sam saznao prije dva sata, šokiran sam, nisam mogao očekivati da će se to tako brzo dogoditi. Znao sam da je imala zdravstvenih problema, no vjerovao sam da će se izvući, poznavajući njezinu sjajnu narav i optimizam', rekao je Oliver Mlakar.

Prisjetio se ovog ljeta kada se susreo s Helgom, napričao do sita i dogovorio da će se ubrzo i susresti u njezinom novom stanu. no to se nažalost nije dogodilo. 'Moje su misli sada uz njezinu obitelj, njezine dvije kćeri, Karlu i Rene, koje proživljavaju svoje najteže trenutke', rekao je Oliver.

>> Legendarna Helga Vlahović umrla u 68. godini

Prisjetio se zajedničkih trenutaka na HTV-u. 'Pamtim njezine prve trenutke, odmah je pokazala golem talent. Bila je vrlo sposobna, znala je pjevati, plesati, poznavala je jezike. Bila je krasna osoba i odmah se vidjelo da će napraviti lijepu karijeru. Zajedno smo radili i pjesmu Eurovizije u Zagrebu 1990. godine, to je jedno jako lijepo sjećanje', rekao je Oliver.

Helgu Vlahović vječno će pamtiti kao krasnu kolegicu s kojom je puno radio i uvijek želio raditi, baš zbog njezinog dobrog raspoloženja i optimizma kojeg je nesebično prenosila na druge. 'Nenametljiva, iskrena i neposredna, i zato su je ljudi i voljeli i voljet će je zauvijek', rekao je Oliver.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene