Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istraživanje među mladićima

Više od polovine mladića misle da je ženi mjesto u kuhinji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U zadnja tri mjeseca u Zagrebu čak je 73 posto učenika ponižavalo je svoje vršnjake, 71 posto njih gurnulo je drugog mladića, a 65 posto udarilo je drugog mladića nogom.

Rezultat je to istraživanja 'Inicijative mladića za prevenciju radno uvjetnog nasilja u regiji', provedenog početkom ove godine među mladićima u dobi od 15 do 19 godina u Hrvatskoj, BiH i Srbiji, prenosi Večernji list. Istraživanje je pokazalo da je stopa nasilja u srednjim školama vrlo visoka.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pozivao na fizioterapiju Nogometni trener godinama silovao tinejdžere: Dovodio ih u stan i napastovao na stolu za masažu Ilustracija Skandal u luksuznom hotelu Slavni kuhar dobio otkaz zbog ponižavanja: Pomoćnika tjerao da satima sjedi gol s jabukom u ustima i mrkvom u anusu

Čak 95 posto ispitanih gade se mladići koji se ponašaju kao žene, 65 posto njih smatra da je najvažnija uloga žena brinuti se o kući i kuhati za obitelj, a 41 posto ispitanih slaže se da postoje situacije u kojima žena zaslužuje pljusku! 71 posto mladića smatra da je muškarac taj koji odlučuje kada će i kako imati seksualne odnose.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene