Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Frameri i Farmerice jedva su dočekali lijepo vrijeme, odbacili suvišne krpice i pokazali svoja tijela. Lascivnih komentara, naravno, nije nedostajalo.


Vrijeme nakon ručka rezervirano je za odmor, a dolaskom lijepog vremena Farmeri se ne moraju izležavati po kući. Stipe je prvi otvorio sezonu sunčanja, kada se kao gušter, u kratkim hlačama, izvalio na stol ispred kuće. 

Vezani članci Saša Vujnović (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Farmeri se opraštaju od tragično preminulog pobjednika showa: ''Nisam mogla doći k sebi kad sam čula'' Sunce u Zagrebu Što nas čeka idućih dana? Južina će konačno prestati, ali srijeda donosi novu promjenu

Aleks se u kratkim hlačicama legla na klupu, i naslonila sa Svizca koji nije micao pogled sa nje. Hvalila kako ima lijepe sise, odnosno bradavice na što je Stipe dobacio kako su joj bradavice medaljonke.

Nije dugo trebalo i Hana se skinula, a pridružile su joj se Jelena i Dvina. Tri farmerke sunčale su se na kolima udaljene od kuće, jedino se Aleks polugola sunčala pored Stipe i Svizca. 

- Baci sisu sa de igramo!, pjevali su joj dečki nakon što se požalila kako će joj ostati tragovi od sunčanja zbog kostima. Aleks je uzdisala i prenemagala se dok je ležala na klupi. 

- Trebala sam se skinuti u gaćice i obuti čizme!, nastavila se maznim glasom prenemagati Aleks. 

- Da, i onda da mi još drkamo na tebe!, dobacio joj je Svizac.

Stipe je zaključio kako su Aleksine sise plastičnjače, na što je ona poludjela te mu odgovorila kako to uopće nema veze. 

- Važno je da dobro izgledaju, i nisu uopće plastičnjak jer ne možeš uopće osjetit! (…) nikad prirodne ne mogu izgledat tak jebeno, nikad!, branila se missica.

- Možeš me malo polit!, nastavila je Aleks prenemagati se pred Svizcem i Stipom. „Ajde polij me. Alene!“ dozivala je Svizca. Sa vrčem vode u ruci Alen je lagano zalijevao Aleks po trbuhu i sisama, a ona je stenjala. - Evo ti ga!, rekao joj je i prolio joj ostatak vode po glavi i počeo se smijati. 

- Ful mi seksi izgledaš ovako mokra. Ako te bude trebalo opet proliti samo reci!, poručio joj je Svizac.

Više o svemu na www.farma.novatv.hr