Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Premijerka Kosor pozvala je koalicijske partnere na božićno druženje. No zbog štednje svatko je morao donijeti nešto za pojesti ili popiti. Trpeza je bila popunjena specijalitetima.


Na jelovniku je svašta bilo. Za aperitiv se moglo birati domaće ili strano piće. Tri litre jegera za sebe i kolege osigurao je Nazif Memedi, zastupnik nacionalne manjine. Vladimir Šeks ipak se odlučio za domaću šljivovicu i komovicu. Zdenka Čuhnil osigurala je sir i vrhnje.

Vezani članci Slika nije dostupna Gdje je nestao Karamarko? Slika nije dostupna VIDEO Josipović uglednicima: Gospodarstvo tone, ljudi sve teže žive...

Ivan Jarnjak, potpredsjendik sabora, donio je zagorske štrukle, no nije želio otkriti tko ih je napravio. Za domaće rezance u juhi pobrinula je Đurđa Adlešić, za ličke krumpire ministar Milinović, a meso je nabavio HSS. 'Mi smo dostavili jednoga maloga pajceka i nadam se da bu to dosta za učesnike ručka. Ima porijeklo hrvatsko', rekao je Josip Friščić, predsjenidk HSS-a. 

Kolač je na sebe preuzela premijerka. U pomoć je stigla domaća orahnjača. Da čaše ne budu prazne pobrinuo je vinar ministar - Čobanković, ali i kolicijski partner. Ideja skromne proslave također je premijerkina, po uzoru na prošlogodišnju u ministarstvu. Organizacija prepuštena ministru Pankretiću.