Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Video: Pred računalom i do punih 60 dana godišnje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kažu da nam trećina života odlazi na spavanje. U novije doba ima i onih koji gotovo jednako toliko provedu igrajući kompjutorske igre.

Nove tehnologije, nove mogućnosti, a iznad svega mogućnost da istu igru igrate s ljudima sa svih kontinenata, stvorili su novu strast, koja ponekad poprima razmjere epidemije. 

Pročitajte i ovo Provjereno: iznajmljivanje ilegalnih objekata - 3 Donosi Provjereno Načelnik iznajmljuje ilegalne objekte na koje je potrošio desetke tisuća eura i mrtav hladan tvrdi: "Pa pola je Hrvatske ilegalno izgrađeno" Provjereno: Mateo Holjevac - 8 Donosi Provjereno Mateo je ostvario snove: "On tu ne želi stati, pripremamo se za Olimpijske igre"

I kao kod svake epidemije - ima i onih koje treba liječiti.

Tako je, primjerice, jedan od sugovornika ekipi Provjerenog priznao da dnevno ispred računala provede i po 16 sati, a drugi je izračunao da je u protekle dvije godine pred kompjutorom proveo 120 dana!

A što je s privatnim životom?

- Pa curama u početku smeta što toliko vremena provodim igrajući se i surfajući, no onda ih uputim u te stvari pa se i one navuku, kaže jedan 'ovisnik'.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene