Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kažu da nam trećina života odlazi na spavanje. U novije doba ima i onih koji gotovo jednako toliko provedu igrajući kompjutorske igre.


Nove tehnologije, nove mogućnosti, a iznad svega mogućnost da istu igru igrate s ljudima sa svih kontinenata, stvorili su novu strast, koja ponekad poprima razmjere epidemije. 

Vezani članci Provjereno: Opsjednutost ljepotom Ne šminkaju se, ne skrivaju sijede i puštaju dlake: "Shvatila sam da sve to zapravo radim zbog drugih" Provjereno: Pobačaj - 4 Zakon je isti u obje zemlje: Zašto se trudnice iz Hrvatske šalju na pobačaj u Sloveniju? "Svatko od nas može imati svoje mišljenje i moralne prosudbe, ali..."

I kao kod svake epidemije - ima i onih koje treba liječiti.

Tako je, primjerice, jedan od sugovornika ekipi Provjerenog priznao da dnevno ispred računala provede i po 16 sati, a drugi je izračunao da je u protekle dvije godine pred kompjutorom proveo 120 dana!

A što je s privatnim životom?

- Pa curama u početku smeta što toliko vremena provodim igrajući se i surfajući, no onda ih uputim u te stvari pa se i one navuku, kaže jedan 'ovisnik'.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju