Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U velikoj policijskoj akciji u Srbiji uhićeno je 18 osumnjičenih osoba za dilanje i konzumiranje droge, a među njima je i jedan policijski službenik.


Policija je upala na nekoliko lokacija u Lazarevcu te privodila dilere, pretresani su stanovi dilera sa popisa udruženja 'Sveti Sava', piše Blic.

Vezani članci Grom, ilustracija Strašna nesreća kod susjeda: Grom ubio dječaka (14) dok je čuvao stoku na livadi, pronašli ga roditelji Slika nije dostupna Srbija: U tijeku AKCIJA GROM palo oko 250 dilera!

Uhićeno je 18 osoba s područja Lazarevca, među kojima i jedan policijski službenik. Uhićeni zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično djelo neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga te neovlašteno držanje opojnih droga.

Zadar: Uhićena šestorka zbog 'dilanja' 400 grama heroina

Udruženje 'Sveti Sava' osnovano je krajem 2012. godine, kada se nekoliko građana Lazarevca odlučilo upustiti u borbu protiv preprodavača droge koji su terorizirali njihov grad, kad su već uvidjeli da policija ne može učiniti mnogo.

Kap koja je 'prelila čašu' bila je kad su u ulazu zgrade u kojoj stanuje poznati lokalni diler vidjeli natpis narkomanima: 'Nema, ali bit će'.

Tada su po gradu oblijepili fotografije dilera, što je izazvalo paniku među preprodavačima droge, koji su se našli na udaru javnosti, ali i policije.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook