Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Provjereno, Nova TV, četvrtak u 21:45

VIDEO: Pogledajte kako Hrvati kradu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Što se sve iznosi iz trgovačkih centara bez da se plate računi, kako lopovi izbjegavaju senzore na izlazu iz trgovina?

Novinar ekipe Provjerenog Edin Mahmuljin proveo je vikend s lovcima na lopove. Trgovine znaju imati štete više od 200.000 kn na mjesec, a zaštitari pune ruke posla.

Pročitajte i ovo Provjereno: Dan obitelji - 1 kakva ljubav Što čini obitelj? Mama, tata, djeca... samo zajednička krv i geni? E, pa ne! Provjereno: problemi na Murteru - 5 Priča provjerenog Afera ilegalnog kampa na hrvatskom otoku: "Gorim iznutra. Najradije bih srušio sve ovo ovdje…"

'Kradu svi i školarci i srednja škola i studenti i odvjetnici i nezaposleni. Znači svi slojevi društva. Nezamislivo je što smo sve uhvatili', kaže Mario.

Na djelu je uhvaćena gospođa koja je odlučila obnoviti garderobu. U nedostatku novca da kupi košulju, odlučila ju je ukrasti. Nije se izvukao niti gospodin koji je odlučio ukrasti nekoliko majica. Boja, veličina, marka - nije bitno!

Od profesionalaca do djece kojima roditelji ne žele ispuniti svaki hir - majicu, hlače ili jaknu koje ne mogu priuštiti - svi kradu, samo je način drugačiji. Kako pogledajte u magazinu Provjereno koji je na programu Nove TV večeras u 21:45.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene