Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čudom preživio

VIDEO Najsretniji čovjek na svijetu: Tužit ću Amerikance zbog crtića o meni!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američki filmaši napravili su kratki crtić o Frani Sertiću iz Hrvatske koji je čudom preživio nekoliko nesreća, a prije desetak godina dobio i jackpot na lotu.

Filmaši iz njujorške tvrtke 'This&That', napravili su kratak crtić o nezgodama profesora glazbe Frane Selaka koji živi u Petrinji.

Pročitajte i ovo Žrtve u prometu - 2 Na dnu EU-a "Broj mladih, poginulih u prometu je veličine Bjelovara": Zastrašujuća statistika poginulih na prometnicama Savjeti i pravila kako se postaviti u slučaju prometne nesreće Pokrovitelj Osiguraj me Treba li micati auto s ceste u slučaju nesreće? Mnogi se dvoume oko ovog važnog pravila

Zbog teških prometnih nesreća koje je preživio, smatra se najsretnijim najnesretnijim čovjekom na svijetu.

Frane je, naime, preživio šest pogibeljnih nesreća te je na lotu dobio 7 milijuna kuna i sada je ogorčen na filmaše iz New Yorka. Potražio je pravnu pomoć, jer smatra da mu pripada dio zarade od crtića koji je pogledan više od milijun puta od kad je objavljen 1. svibnja.

Upoznajte najsretnijeg Hrvata!

'Amerikanci nemaju pojma. Stavili su mi brkove i sve moje nezgode izmiješali. Možda će zaraditi velike pare, a ja živim od mirovine. Barem da mi pošalju tisuću dolara pa da imam nešto od toga', rekao je Frano, piše Jutarnji list.

'Svi dođu, inkomodiraju nas, slikaju, snimaju i odu kući, a novca nigdje. Jedino sam zaradio 10.000 dolara od Australaca. Prije nekoliko godina zvali su me da dođem u Australiju i snimim reklamu za nekakav čips. A kako sam morao letjeti avionom iz kojega sam već jednom ispao, rekao sam da nema šanse da idem tamo. Onda su oni došli u Petrinju, snimali me dva dana, bacali iz helikoptera na plast sijena kako bi rekonstruirali jednu od mojih zgoda, a ja sam tada zamrzio čips jer sam ga se najeo za cijeli život. Nešto su mi platili neki Japanci, čini mi se 300 eura, a javna televizija mi je za dokumentarni film u kojemu pričam o onome što se događalo u životu platio 4.000 kuna. Nisu baš neki novci i još sam se nahodao po bankama da otvorim posebni žiroračun', rekao je Frano.

Napominje kako je prije dva mjeseca imao srčani udar zbog kojeg je odležao 18 dana u sisačkoj bolnici. Nekim se čudom zatekao baš u blizini bolnice kada ga je počelo boljeti u prsima, a lice mu već počelo dobivati plavu boju.

Sada traži pravnu pomoć kako bi dobio dio novca od zarade crtića koji priča priču o njegovom životu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene