Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vjenčanje u bolnici

Video koji će vam slomiti srce - Ovako kći voli svog oca!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladenka Lisa Wilson požurila je s vjenčanjem, a mjesto održavanja prebacila u bolničku sobu svog oca Davida koji je kasnije preminuo od raka.

Mladenka Lisa Wilson prije mjesec dana ostala je bez oca Davida koji je preminuo od raka, ali ne prije nego je s njim otplesala posljednji ples, piše Metro. 

Pročitajte i ovo Doktor drži bebu pronađenu u košu za smeće KB Sveti duh Ovo je beba pronađena u smeću: "Zovemo ga Ivan, a evo kako je dobio ime" Ilustracija nedostatna palijativna skrb Mučni detalji oproštaja od majke: "To su bile scene gore od egzorcista. Umirala je od gladi i žeđi. Napisala je - želim umrijeti"

Lisa i njezin zaručnik Robert Pantoja požurili su vjenčanje, a za mjesto održavanja odabrali Davidovu bolničku sobu u medicinskom centru u Kaliforniji. Sve to kako bi teško bolesni otac mogao biti uz svoju kćer na njezin veliki dan.

BiH: Kako su svatovi ostali u šoku, otac psovao...

Iako vjenčanje nije bilo onakvo o kakvom je sanjala, Lisi je značilo puno jer je dobila priliku otplesati ples sa svojim ocem.

Video je objavljen na Davidovom Facebook profilu kratko prije nego je preminuo uz poruku 'Najbolji dar koji kći može dati'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene