Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tužni blagdani

Klizište odnijelo dom obitelji iz Velike Gorice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tužnu blagdansku sudbinu pretrpjela je obitelj Buković kod Velike Gorice. Klizište s kojim se bore već osam mjeseci odnijelo im je dom u nepovrat.

I kuća u kojoj se trenutačno nalaze, svakim danom klizi sve dublje. Tročlana obitelj blagdane je provela bez struje, grijanja i vode, strahujući za zdravlje. Općina im kažu, nudi 20 tisuća kuna, no obitelj poručuje da je kasno, trebali su reagirati prije osam mjeseci.

Pročitajte i ovo Klizište na Pantovčaku - 3 Stari problem FOTO/VIDEO Uzbuna na Pantovčaku - aktiviralo se klizište: ''Situacija nije bezazlena'' Klizište na Pantovčaku - 4 Oglasili se Grad i Ured predsjednika FOTO/VIDEO Drama na Pantovčaku: Aktiviralo se klizište

>> VIDEO: Bespomoćno gledaju kako im kuća propada niz klizište

'Jako, jako sam u teškom stanju, naspavala se već nisam danima, inače sam bolesna, a sad me do kraja slomilo. Svoju muku kaj sam uložila tu, a sad nemam ništa. Drugi su slavili blagdane, a mi smo plakali', kaže Branka Buković dok gleda ruševine kuće koju je dugo godina gradila.

'Stalno nam je hladno i već smo se svi promrzli. Od straha ne znam ni kud ću ni što ću, ni gdje ću leći, ni ništa', u suzama priča Branka.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene