Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U ovo predblagdansko vrijeme gradonačelnik Željko Kerum ugostio je u Banovini djecu iz splitski vrtića. Klinci su uveselili njega i sve djelatnike pjesmom i plesom, a gradonačelnik im je podijelio darove.


Sjeo je danas gradonačelnik Željko Kerum i sa splitskom djecom. Sudeći po došaptavanju vjerojatno ga je mnogo toga zanimalo. A klinci iz vrtića došli su ga danas malo zabaviti. Bilo je tu pjesme i atraktivnog plesa. I tako su mališani oduševili gradonačelnika, ali i sve djelatnike gradske uprave. 'Najveći potencijal Splita su ova prelijepa i prepametna djeca. Draga djeco želim vam Sretan Božić', kazao je Kerum.

Vezani članci Slika nije dostupna Otkrili smo gdje Djed Božićnjak kupuje poklone za Božić! Slika nije dostupna Evo kakve reakcije dobijete kad djeci date bezvezan poklon

>> Kerum: Po 1.000 kuna božićnice umirovljenicima

Kerum voli darovati, tako da je i djeci uručio poklone. 'Danas su bila tu djeca iz vrtića i malo je dirljiva situacija. Prekrasno ih je vidjeti, prepametni su i prelijepi i drago mi je što smo uspjeli ostvariti ono što smo obećali i otvorili te vrtiće', rekao je Kerum. Od Kerumovih vrtića ostao je neotvoren još jedan. Gradonačelnik obećava da je to sada samo pitanje dana, a onda bi konačno trebao biti gotov njegov prvi projekt.