Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Djeca u Banovini

VIDEO: Kerum malim Splićanima podijelio poklone

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U ovo predblagdansko vrijeme gradonačelnik Željko Kerum ugostio je u Banovini djecu iz splitski vrtića. Klinci su uveselili njega i sve djelatnike pjesmom i plesom, a gradonačelnik im je podijelio darove.

Sjeo je danas gradonačelnik Željko Kerum i sa splitskom djecom. Sudeći po došaptavanju vjerojatno ga je mnogo toga zanimalo. A klinci iz vrtića došli su ga danas malo zabaviti. Bilo je tu pjesme i atraktivnog plesa. I tako su mališani oduševili gradonačelnika, ali i sve djelatnike gradske uprave. 'Najveći potencijal Splita su ova prelijepa i prepametna djeca. Draga djeco želim vam Sretan Božić', kazao je Kerum.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Što je to ispod bora? Evo kakve reakcije dobijete kad djeci date bezvezan poklon Slika nije dostupna Svečana parada u Londonu FOTO: Mohamedu Al Fayedu je Božić već počeo

>> Kerum: Po 1.000 kuna božićnice umirovljenicima

Kerum voli darovati, tako da je i djeci uručio poklone. 'Danas su bila tu djeca iz vrtića i malo je dirljiva situacija. Prekrasno ih je vidjeti, prepametni su i prelijepi i drago mi je što smo uspjeli ostvariti ono što smo obećali i otvorili te vrtiće', rekao je Kerum. Od Kerumovih vrtića ostao je neotvoren još jedan. Gradonačelnik obećava da je to sada samo pitanje dana, a onda bi konačno trebao biti gotov njegov prvi projekt.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene