Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Brojni poznati Hrvati također vam žele sve najbolje povodom blagdana. Evo što su vam zaželjeli neki od njih.


'Sretne i čestite blagdane i Novu godinu, od srca vam želi Nina Badrić', zaželjela je pjevačica hrvatskim građanima, dok je njezin kolega Miroslav Škoro izrazio nadu kako se građani nisu previše opskrbili 'dinamitom kojeg planiraju bacati'. 'Neka Božić bude u skladu s pjesmom tiha noć', istaknuo je Škoro.

Vezani članci Annette Widmann-Mauz (Foto: AFP) Povjerenica za migracije na udaru kritika zbog božićne čestike - bez Božića: "To je pogrešno shvaćena tolerancija" Slika nije dostupna VIDEO: Svi vaši najomiljeniji celebrityji vam žele sretne blagdane!

'Provedite ga u obitelji i u izobilju i ne zaboravite da ima i onih koji možda nisu sretni kao vi', poručila je SDP-ovka Željka Antunović, a mir, ljubav i zadovoljstvo građanima je poželio i Gibonni. 'Neka budu najsretniji, puno novaca, pameti, zdravlja i neka se seksaju, kažu da je to dobro', poručio je Luka Nižetić.

Božićnim čestitkama pridružili su se još i Neda Ukraden, Ivan Ljubičić, Aljoša Asanović, Luka Bebić, Robert i Anica Kovač te Toni Cetinski.