Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Blagdanske čestitke

VIDEO: I poznati se pridružili božićnim čestitkama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Brojni poznati Hrvati također vam žele sve najbolje povodom blagdana. Evo što su vam zaželjeli neki od njih.

'Sretne i čestite blagdane i Novu godinu, od srca vam želi Nina Badrić', zaželjela je pjevačica hrvatskim građanima, dok je njezin kolega Miroslav Škoro izrazio nadu kako se građani nisu previše opskrbili 'dinamitom kojeg planiraju bacati'. 'Neka Božić bude u skladu s pjesmom tiha noć', istaknuo je Škoro.

Pročitajte i ovo Premijer Andrej Plenković Nakon huškanja Plenković odgovorio Domovinskom pokretu: "Priopćenje im je briljantno, a logički slijed im je još briljantniji" Ilustracija Krvav Božić 14-godišnjak ubio sestru jer su se posvađali oko božićnih poklona: Njezina je beba sve gledala u kolicima

'Provedite ga u obitelji i u izobilju i ne zaboravite da ima i onih koji možda nisu sretni kao vi', poručila je SDP-ovka Željka Antunović, a mir, ljubav i zadovoljstvo građanima je poželio i Gibonni. 'Neka budu najsretniji, puno novaca, pameti, zdravlja i neka se seksaju, kažu da je to dobro', poručio je Luka Nižetić.

Božićnim čestitkama pridružili su se još i Neda Ukraden, Ivan Ljubičić, Aljoša Asanović, Luka Bebić, Robert i Anica Kovač te Toni Cetinski.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene