Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obitelj zabrinuta

VIDEO Dramatična potraga za netragom nestalim zagorskim tajkunom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Već danima traje potraga za zagorskim imućnim privatnim poduzetnikom. Božidar Gorup netragom je nestao. Zabrinuta obitelj moli javnost za bilo kakvu informaciju.

Obitelj Gorup u Klancu iščekuje već tri tjedna da se Božidar Gorup, vlasnik grupacije Gorup, odnekud pojavi. Brat Damir ga je posljednji put vidio tek prije Nove godine. "Na istim ovim vratima snimali smo ga kao ponosnog prvog zagorskog milijardera", kaže.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Božidar Gorup Nestao poznati zagorski poduzetnik

Brat priznaje kako Božidar Gorup ima financijskih problema. "Imao je klaonice, poljoapoteke, proizvodnju repro materijala, bio-plina, no carstvo od 54 tvrtke urušilo se do 350 milijuna kuna duga. Tražio je predstečajne nagodbe", kaže brat.

Njegov nestanak policiji je obitelj prijavila tek dva tjedna nakon što je posljednji put viđen. Brat Damir kaže da je pravovremenu prijavu spriječio strah od sramote. Posljednji put viđen je u Beogradu 25. siječnja. Stotinu radnika s neizvjesnošću čeka rasplet neugodne situacije.

"Nije to lijepo nimalo, najgore je što je neizvjesnost, što se ne zna što je s njim što se to dogodilo", kaže brat Damir na kraju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene