Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podrška Vrdoljaka

Vesna Pusić kandidirat će se za predsjednicu HNS-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Potpredsjednica HNS-a Vesna Pusić potvrdila je kako će se na unutarstranačkim izborima u ožujku kandidirati za predsjednicu stranke.

Situacija u stranci, izjavila je Pusić za tjednik Globus, nije laka ni ljudski ni politički. S druge strane postoji odgovornost i za HNS, zaključila je Pusić, a s obzirom na to da stranka kao ključni partner sudjeluje u vladajućoj koaliciji, onda i za Vladu i državu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nova Vlada će to promijeniti OŠTRA KRITIKA VLADI 'Sve je uništeno, a u fokusu destrukcije - obrazovanje' Slika nije dostupna HNS o prijedlogu proračuna 'Proračun stoji na mjestu, a Hrvatska pada'

I dok aktualni predsjednik HNS-a Radimir Čačić ne želi reći što misli o kandidaturi, Ivan Vrdoljak, potpredsjednik HNS-a s tim nema problema.

>> Pusić regiji nudi 'knjigu uputstava' za ulazak u EU

'Apsolutno podržavam i vrlo pozitivno gledam na tu kandidaturu i jako mi je drago da je spremna preuzeti odgovornost. Njena osobna pozicija kao lidera nam govori da ćemo biti još bolji. Napravit ćemo najbolji mogući posao s njom na čelu stranke', rekao je Vrdoljak. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene