Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sinčić optužuje

'Velike stranke podmeću onima koji nude rješenja'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kada se pojavi netko tko ima hrabrosti imenom i prezimenom stati iza konkretnih rješenja, aktiviraju svi oni kojima stanje kaosa i beznađa odgovara te kroz pojedine medije počinju s grubim napadima i to u nepotpisanim tekstovima, rečeno je na konferenciji.

Čelnici koalicije Živog zida, Franka, Akcije mladih i Promijenimo Hrvatsku u petak su na konferenciji za novinare ustvrdili da velike stranke uz pomoć pojedinih medija namjerno skreću pozornost s bitnih na sporedne teme, te da podmuklo podmeću onima koji nude rješenja za ključne probleme.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Izborni razgovori 'IDEMO OSVOJITI VLAST' Ivan Vilibor Sinčić uvjeren: 'Hrvatska bez SDP-a i HDZ-a je moguća' Slika nije dostupna Rok 7 dana Koalicija Živog zida od Ureda za reviziju traži nalaze o financiranju stranaka

OVDJE ISPROBAJTE APLIKACIJU GDJE SAM 2016.

Kada se pojavi netko tko ima hrabrosti imenom i prezimenom stati iza konkretnih rješenja, aktiviraju svi oni kojima stanje kaosa i beznađa odgovara te kroz pojedine medije počinju s grubim napadima i to u nepotpisanim tekstovima, rečeno je na konferenciji.

Ističući da su za probleme u društvu odgovorni tzv. domoljubi iz velikih stranaka, ocjenjuju da za "tobožnjim" domoljubljem posežu kada ne znaju što će i kako će, ne birajući pri tom sredstva.

Predsjednik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić ustvrdio je kako se radi o namjerno insceniranom promidžbenom prepucavanju predstavnika HDZ-a, SDP-a i Mosta sa Srbijom, dodavši kako se domovina brani očuvanjem resursa, imovine i radnih mjesta, a ne predizbornom demagogijom.

Glavni ekonomski strateg koalicije Ivan Lovrinović ustvrdio je da njihova koalicija jedina iznosi rješenja najvećih problema, "svjesno preuzimajući rizik da ih zbog toga neki mogu napadati vadeći iz konteksta riječi, brojke i zareze".

''Ostali svoja rješenja drže u ladicama, odnosno nemaju ih. Zato kažu - ne može se. A kada dokažemo da se može, onda tvrde da se nešto ne smije. Pozivamo ih da objasne zašto se ne smije i da kažu na čijim su platnim spiskovima te hoće li zastupati interese građana ili interese lobija", istaknuo je Lovrinović.

Podsjetio je kako je objavio video u kojem na jednostavan način pojašnjava kako se može suzbiti nezaposlenost te kako se skupi krediti mogu zamijeniti jeftinijima - što bi omogućilo razduživanje države, tvrtki i građana, istaknuvši da su tvrdnje iz tog videa nepotpisani autori u pojedinim medijima pokušali ismijati i diskreditirati. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene