Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gužve na cestama

Povremeni zastoji na autocestama: Pojačan promet u smjeru mora i prema unutrašnjosti

Aktualno Galerija +0 Gužve na prometnicama, ilustracija - 6 Galerija 1/1 >>
Počeo je još jedan turistički vikend, od jutra su gužve na autocestama prema moru i prema unutrašnjosti.

Od jutra su gužve na hrvatskim prometnicama, stoga dobro obratite pozornost na pojedinim dionicama. 

14:14 - Zbog povećane gustoće prometa te sprječavanja stvaranja zastoja vozila u tunelu privremeno je prekinut promet u tunelu Mala Kapela u smjeru Zagreba. Molimo korisnike za strpljenje.

13:26 - Kolona vozila nakon prometne nesreće, na autocesti A1 između čvora Sveti Rok i čvora Rovanjska u smjeru Dubrovnika. Vozi se uz ograničenje brzine 80 km/h. Kolona vozila u pokretu proteže se oko 5 km. Molimo korisnike za strpljenje.

Pojačan je promet na zagrebačkoj obilaznici (A3) iz smjera čvora Buzin i Zagreb zapad prema naplati Lučko te na autocestama u smjeru mora i u smjeru unutrašnjosti, osobito na autocesti A1 Zagreb-Ploče-Karamatići na dionici Zagreb-Karlovac-Bosiljevo II, autocestama A2 Zagreb-Macelj i A3 Bregana-Lipovac, na Krčkom mostu u oba smjera, u blizini turističkih središta na obali, u trajektnim lukama i pristaništima te pojedinim graničnim prijelazima.

Zbog veće gustoće prometa na pojedinim se dionicama autocesta vozi u isprekidanim kolonama, osobito u zonama odmorišta, tunela i naplatnih postaja. Pozivamo vozače na dodatan oprez i strpljenje te poštivanje prometnih propisa i ograničenja.

Kolnici su mokri i skliski u većem dijelu zemlje, a zbog mjestimice obilnije kiše i veće količine vode na kolniku na pojedinim cestama vozi se otežano.

Pročitajte i ovo Dizanje hrvatske zastave na kninskoj tvrđavi 28. obljetnica Obilježavanje Oluje u Kninu, Plenković održao govor: "Nećemo dopustiti Srbiji da bude regionalni tužitelj i sudac"

A1 Zagreb-Ploče-Karamatići:

Kolona vozila u pokretu s povremenim kraćim zastojima između naplatne postaje Lučko i čvora Bosiljevo II u oba smjera;
Povećana je gustoća prometa između čvorova Lučko i Zadar istok, na pojedinim dionicama u oba smjera;

Kolona vozila u smjeru Zagreba prije naplatne postaje Lučko duga je oko 4 km, a kod NP DEMERJE oko 1 km.

Prometna nesreća na 46. km između čvora Karlovac i čvora Novigradu smjeru Dubrovnika promet se vodi jednom prometnom trakom. Vozi se uz ograničenje brzine 60 km/h.

Prometna nesreća na autocesti A1 na 314+700 km između čvora Prgomet i čvora Vrpolje u smjeru Zagreba promet se vodi jednom prometnom trakom. Vozi se uz ograničenje brzine 40 km/h.
Zbog prometne nesreće na 314 km, kolona vozila na autocesti A1 između odmorišta Krka i odmorišta Vrpolje Primorsko u smjeru Zagreba. Vozi se uz ograničenje brzine 40 km/h. Kolona vozila proteže se oko 3 km.

Prometna nesreća na autocesti A1 na 413+000 km između čvora Šestanovac i čvora Blato na Cetini u smjeru Zagreba. Vozi se uz ograničenje brzine 40 km/h. Molimo korisnike za strpljenje.

Pročitajte i ovo Premijer Andrej Plenković i predsjednik Zoran Milanović Obljetnica Oluje FOTOGALERIJA Državni vrh zajedno u Kninu: Pogledajte kako su Milanović i Plenković izgledali dok su stajali jedan pored drugog

A2 Zagreb-Macelj

Kolona na naplatnoj postaji Trakošćan u smjeru Zagreba duga je oko 1,5 km, a u smjeru Slovenije duga je oko 1 km;

Zbog povećanog priljeva vozila u smjeru Zagreba dolazi do stvaranja kolone u zoni preusmjeravanja prometa iz dvije u jednu traku između čvora Đurmanec i naplate postaje Trakošćan, kolona je oko 3 km;

A3 Bregana-Lipovac

Povećana je gustoća prometa na zagrebačkoj obilaznici na prilazu naplatnoj postaji Lučko (A1) iz smjera čvora Zagreb zapad i čvora Buzin kolona je oko 2 km;

Kolona vozila u pokretu na autocesti A3 između čvora Lučko i čvora BUZIN u smjeru Bregane. Vozi se uz ograničenje brzine 80 km/h. Kolona teretnih i osobnih vozila kraj graničnog prijelaza Bajakovo u smjeru Lipovca kolona vozila proteže se oko 3 km.
A4 Goričan-Zagreb:

Kolona vozila kraj naplatne postaje Goričan u smjeru Goričana vozi se uz ograničenje brzine 60 km/h, kolona vozila proteže se oko 2 km;
kolona vozila kraj naplate Sveta Helena u oba smjera je oko 1 km.
Istarski ipsilon (A8):

Zbog pojačanog prometa i povremenog zastoja vozila u Republici Sloveniji na Istarski ipsilon proteže se kolona u dužini od 1 kilometra,
kolona prije ulaza u tunel Učka na naplatnoj postaji u smjeru Rijeke oko 2 km;

Jadranska magistrala (DC8):

Zbog prometne nesreće u Republici Sloveniji zatvorena je cesta u mjestu Starod, promet se s Pasjaka, preusmjerava na Rupu;
zbog prometne nesreće na predjelu Žali, između Slanog i Brsečine kod Dubrovnika vozi se jednim trakom; Zbog prometne nesreće kod mjesta Baćina vozi se uz regulaciju prometne policije.

Krčki most (DC102):

Povećana gustoća prometa na mostu Krk između 1+000 km i 4+810 km u oba smjera, u smjeru kopna kolona je oko 4 km. Molimo korisnike za pojačan oprez.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene