Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije potpisan ugovor

Već drugi let JAT-a za Dubrovnik možda i posljednji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon više od 18 godina Dubrovnik i Beograd povezani su redovnom zračnom linijom. Srbijanska kompanija JAT Airways tijekom srpnja i kolovoza, trebala bi dva puta na tjedan orgnizirati letove prema Dubrovniku. Interes je velik, ali sutrašnji, tek drugi let, možda postane i posljednji.

Nakon gotovo dva desetljeća jedan od JAT-ovih aviona sletio je na pistu dubrovačkog aerodroma. Od ove godine Beograd i Dubrovnik trebali bi imali bi stalnu zrakoplovnu vezu. Ove godine hrvatska turistička zajednica krenula je s kampanjom 'Tako lepa, tako blizu', usmjerena na tržište susjedne države. Čini se kako je kampanja urodila plodom.

Pročitajte i ovo Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola" Stjepan i Katarina Đerek Ratac Užas na magistrali: U sudaru poginuli brat (21) i sestra maturantica, sugrađani se opraštaju - "Ovo je da srce pukne od tuge"

Nije potpisan dvostrani sporazum

No, iako se ova zračna linija planira već više mjeseci, pojavila se mogućnost da naposljetku od svega ne bude ništa. 'Hrvatsko Ministarstvo prometa nije dalo suglasnost za nastavak drugih letova, zbog toga što nije potpisan dvostrani sporazum između Hrvatske i Srbije o zračnom prometu', kaže Frano Luetić, zamjenik direktora Zračne luke Dubrovnik. Slijedeći avion, najavljen za ponedjeljak, sigurno će sletjeti, a letovi nakon toga ovise isključivo o dogovoru između dvije države.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene