Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Promijenjeni uvjeti

Važno za korisnike ENC-a: Do kraja mjeseca morate se registrirati!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatske autoceste su izmijenile opće uvjete korištenja ENC-a, prema kojima se korisnici najkasnije do 30. lipnja moraju registrirati, žele li nastaviti koristiti uslugu.

Nađete li se kojim slučajem na internetskoj stranici Hrvatskih autocesta, dočekat će vas obavijest kako 30. lipnja istječe rok u kojem se korisnici sustava elektroničke naplate cestarine (ENC) trebaju registrirati žele li nastaviti koristiti tu vrstu naplate autocesta.

Pročitajte i ovo Kaštel zavijen u crno - 5 Tragedija u Kaštel Sućurcu Da se nije zamijenio za smjenu, iz gorućeg bi auta spašavao vlastitu obitelj: "To je nešto iz noćne more vatrogasaca" Ilustracija daljinski nadzor Vozači, oprez! Od nedjelje na nekoliko postaja na autocesti samo bezgotovinsko plaćanje

>> FOTO Ogorčeni čitatelj o svojem iskustvu s ENC naplatom

Do tog se datuma ENC uređaji mogu koristiti kao i dosad, no za nastavak korištenja usluge korisnici će se morati registrirati imenom, prezimenom i drugim podacima.

Na HAC-ovoj stranici detaljnijih obrazloženja ove promjene nema. Stoji tek obavijest kako su krajem ožujka promijenili opće uvjete korištenja ENC-a.

Za registraciju je potrebno preuzeti i ispuniti pristupnicu te je, uz kopiju osobne iskaznice, dostaviti na jedno od HAC-ovih prodajnih mjesta. To je moguće učiniti osobno na prodajnim mjestima, ali podatke je moguće poslati i poštom na adrese navedene na HAC-ovoj stranici.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene