Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Presica u garaži

Bandić o luksuznom mercedesu: "Jadno je da se u 2018. bavimo ovakvim stvarima"

Milan Bandić na konferenciji za novinare (Foto: Dnevnik.hr)
Milan Bandić na konferenciji za novinare (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Milan Bandić (Dnevnik.hr) Milan Bandić (Dnevnik.hr) +0 Milan Bandić na konferenciji za novinare (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/2 >>
Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić održao je izvanrednu konferenciju za medije kako bi dodatno objasnio sve o automobilu u kojem se trenutno vozi. Uz njega na konferenciji u gradskoj garaži su govorili i šef garaže Rafael Spajić, pročelnik ureda gradonačelnika Miro Laco i Pročelnik Ureda za upravljanje u hitnim situacijama Pavle Kalinić.

"Da smo napravili tri vrtića i škole, ne bih vidio ovoliko televizija ovdje. Ja mislim da smo mi u banani. 2018. u Hrvatskoj bavit se ovim stvarima je ispod dostojanstva, imamo važnijih problema", kazao je Bandić.

Pročitajte i ovo Policijska potjera u Zagrebu - 2 Filmska potjera Djevojčica je jurila Mercedesom i izazvala kaos u gradu: Policija objavila tko će odgovarati Novi mercedes u kojem je stigao Milan Bandić (Foto: N1) "ZAMJENSKO VOZILO" Milan Bandić na službeni događaj stigao u luksuznom mercedesu daruvarskih oznaka

Poručio je kako su mu njegovi prijatelji Janjevci i Imoćani te mu rekli da će mu oni osigurati automobil ako neće moći voziti ovaj.

"Frljić bi mogao režirati predstavu"

Izjavio je kako bi Oliver Frljić mogao napraviti predstavu o ovom slučaju.

Nije želio odgovoriti do kada će koristiti zamjensko vozilo te je tek kratko poručio: "To je strašno" i dodao kako ćemo sutra pobijediti Francusku.

Kazao je i kako će, čim malo zatopli, na posao ići pješke.

Presicu je već tradicionalno završio uzvikom "Idemo delati".

"Ne vidim dramatiku"

Šef garaže  Rafael Spajić o automobilu je rekao kako će kvar biti otklonjen kroz nekoliko dana, a isporučen je automobil daruvarskih registracija jer tvrtka koja im ga je isporučila nije imala automobil zagrebačkih registarskih oznaka.

Pročelnik Ureda gradonačelnika Miro Laco rekao je kako misli da je situacija potpuno uredovna.

"Ne vidim nikakvu dramatiku. Naime, poslovanje Ureda gradonačelnika je uredno. Sva vozila su nabavljena putem javne nabave. Ovo vozilo nije u redovnoj našoj floti nego je zamjensko vozilo i Grad Zagreb ne košta ništa", kazao je Laco.

Pročelnik Ureda za upravljanje u hitnim situacijama, Pavle Kalinić, rekao je kako je uobičajeno ga gradonačelnik koristi službeni automobil i kako isti mora biti kvalitetan zbog kilometraže koja se njime radi.

Podsjetimo, čelnog čovjeka Grada Zagreba Milana Bandića jučer je vozač na uručenje Medalje Grada Zagreba, koje se održano u sjedištu Javne vatrogasne postrojbe, dovezao luksuznim mercedesom daruvarskih registracijskih oznaka.

Na upit Nove TV je li skupocjeni automobil novo službeno vozilo zagrebačkog gradonačelnika, iz njegova Ureda odgovorili su: "Radi se o zamjenskom automobilu, budući da je gradonačelnikovo vozilo na redovitom servisu".

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene