Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Vinska ponuda svakim je danom sve bogatija, kultura konzumiranja vina sve sofisticiranija. Za potpuni užitak u plemenitom napitku potrebno je sve više znanja.


Nije lako izabrati, nije lako razlikovati, nije lako razgovarati o vinu. Suho, poluslatko, barique, kasna berba, okus akacije… ako se loše snalazite u svim ovim pojmovima, a volite vino i željeli biste znati više - imamo ponudu za vas.

Vezani članci Propala operacija grudi - 3 Optužile splitskog kirurga da ih je unakazio: "Kad legnem na leđa, grudi mi dođu ispod ruku" Kirurg uzvraća: "To su sve bezobzirne laži!" Provjereno: Ljubica Lazić sama sa svojim životinjama - 3 Nakon fakulteta i rata završila u derutnoj štali: "Ovo je nepojmljivo, za nekoga da bude sam i radi ovo što ja radim u vremenu u kojem živimo…"

Emisija 'Provjereno' priprema reportažu u kojoj će na primjeru dvoje izabranih gledatelja pokazati kako se običan konzument može osposobiti kako bi postao vinski znalac. Odabrane kandidate prepustit ćemo u ruke vinskih stručnjaka, koji će ih u kratkom vremenu obučiti da raspoznaju i procjenjuju vina. Put obuke pratit ćemo kamerama i sve uobličiti u reportažu koja će se emitirati u jednoj od sljedećih emisija.
Ukoliko želite sudjelovati u snimanju ove reportaže i prepustiti se u ruke vrhunskih vinskih znalaca, prijavite na e-mail provjereno@novatv.hr 

Prijavi dodajte nekoliko rečenica o sebi. Živjeli!