Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Suho, barique,kasna berba...

Postanite vrhunski poznavatelj vina!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vinska ponuda svakim je danom sve bogatija, kultura konzumiranja vina sve sofisticiranija. Za potpuni užitak u plemenitom napitku potrebno je sve više znanja.

Nije lako izabrati, nije lako razlikovati, nije lako razgovarati o vinu. Suho, poluslatko, barique, kasna berba, okus akacije… ako se loše snalazite u svim ovim pojmovima, a volite vino i željeli biste znati više - imamo ponudu za vas.

Pročitajte i ovo Centar zatajio bolest posvojene djece - 6 donosi Provjereno "Slučajno sam upalila TV i vidim dijete isto kao moje. Slušam tu ženu i ne mogu vjerovati!" Centar prešutio strašnu istinu majkama posvojenih dječaka Provjereno: Iskaznica za osobe s invaliditetom - 3 Donosi Provjereno Na adresu stigla iskaznica za dijete koja je šokirala roditelje: "Mene je toliko zgrozilo. S kojim pravom?"

Emisija 'Provjereno' priprema reportažu u kojoj će na primjeru dvoje izabranih gledatelja pokazati kako se običan konzument može osposobiti kako bi postao vinski znalac. Odabrane kandidate prepustit ćemo u ruke vinskih stručnjaka, koji će ih u kratkom vremenu obučiti da raspoznaju i procjenjuju vina. Put obuke pratit ćemo kamerama i sve uobličiti u reportažu koja će se emitirati u jednoj od sljedećih emisija.
Ukoliko želite sudjelovati u snimanju ove reportaže i prepustiti se u ruke vrhunskih vinskih znalaca, prijavite na e-mail provjereno@novatv.hr 

Prijavi dodajte nekoliko rečenica o sebi. Živjeli!

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene