Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Žrtva nevremena

"Uvijek nastradaju najbolji. Bio je dobar kao kruh": Svi oplakuju konobara na kojeg se srušilo stablo, išao je po suprugu

Poginuo čovjek zbog nevremena - 1
Poginuo čovjek zbog nevremena - 1 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Poginuo čovjek zbog nevremena - 4 Poginuo čovjek zbog nevremena - 4 Foto: DNEVNIK.hr Poginuo čovjek zbog nevremena - 3 Poginuo čovjek zbog nevremena - 3 Foto: DNEVNIK.hr Poginuo čovjek zbog nevremena - 2 Poginuo čovjek zbog nevremena - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Poginuo čovjek zbog nevremena - 1 Galerija 1/4 >>
Jedna od poginulih osoba u snažnom nevremenu je i Dario Rebić. Poginuo je u automobilu nakon što je otišao na posao po svoju najdražu osobu na svijetu - suprugu.

Dario Rebić, 48-godišnji otac dvoje djece, jedna je od žrtava nevremena u Zagrebu. Život je izgubio u automobilu kada je na njega palo stablo. Poginuo je nakon što je pokupio svoju suprugu s posla.

Rebić je sedam godina radio kao konobar u zagrebačkom kvartovskom kafiću Dvorište. Gosti, kao i vlasnik kafića, o njemu imaju samo lijepe riječi. "Dario je bio dobar kao kruh, izvrstan radnik i krasan čovjek koji je najviše na svijetu volio svoju ženu i djecu. Rijetki u današnje vrijeme imaju takav odnos s obitelji", opisao ga je vlasnik Dvorišta Ante Grgurić.

Poginuo čovjek zbog nevremena - 1 Poginuo čovjek zbog nevremena - 3 (Foto: DNEVNIK.hr)

"Još ne vjerujem što se dogodilo, uvijek nastradaju najbolji. Jučer sam s Darijom razgovarao o utakmici Dinamo - Hajduk koja je u petak i dogovarali smo se gdje ćemo postaviti televizor. Bio je hajdukovac kao i ja, pa smo nas dvojica bili protiv cijelog kafića punog dinamovaca", prisjetio se za Jutarnji list umirovljeni policajac Slavo Mareković.

Pročitajte i ovo Ilustracija Tužna vijest Vatrogasac preminuo na intervenciji tijekom nevremena: Građani ga držali na životu do dolaska hitne pomoći

Istaknuo je da Rebić nikada nije bio loše volje i da su ga svi u kvartu obožavali. Mareković je znao doći i dvaput, ako mu se dolazak nije preklapao s konobarevom smjenom.

Pročitajte i ovo Savjeti i pravila kako se postaviti u slučaju prometne nesreće Pokrovitelj Osiguraj me Treba li micati auto s ceste u slučaju nesreće? Mnogi se dvoume oko ovog važnog pravila

"Obožavao je i svoju djecu, kćer i sina u dvadesetim godinama, na njih je prenio ljubav prema nogometu, koji su oboje u jednom trenutku trenirali. Nije pušio ni pio pa smo se često zezali da bi ga svaka majka za zeta poželjela", zaključio je Mareković jedva susprežući suze.

Na jednom od stolova gore tri lampaša, a stalni gosti kratko se pozdravljaju tek kimanjem glavama.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene