Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kazna 3000 kuna

Brzi i glupi na hrvatskim autocestama: Slovenka jurila 213, Hrvat čak 254 kilometra na sat

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prekršitelji su kažnjeni novčanom kaznom od 3000 kuna i jednomjesečnom zabranom upravljanja vozilima na teritoriju Republike Hrvatske.

U ponedjeljak oko 20 sati na autocesti A1 kod odmorišta Pristeg policijski službenici PU zadarske službenim su vozilom – presretačem snimili 40-godišnju slovensku državljanku kako upravlja BMW-om slovenskih nacionalnih oznaka brzinom od 213 km/h na mjestu na kojem je brzina ograničena na 130 km/h.

Pročitajte i ovo Jurnjava po cesti Snimali se kako jure VIDEO Strahovito brza vožnja: Dvojac u susjedstvu jurio 250 km/h, vozili i po zaustavnom traku Slika nije dostupna ludnica na A3 Jurio 250 km/h po autocesti, blicao presretaču da ubrza pa se zabio u ogradu: S njim je u autu bilo i dijete

Nešto kasnije, oko 23 sata kod čvora Zadar 2 snimljen je i 46-godišnji hrvatski državljanin kako upravlja Porscheom njemačkih nacionalnih oznaka brzinom od 254 km/h na mjestu na kojem je brzina ograničena na 130 km/h.

Oboje je zbog prekršaja kažnjeno novčanom kaznom u iznosu od 3000 kuna te im je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije na teritoriju RH u trajanju od mjesec dana, priopćila je PU zadarska.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene