Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U Matoševoj ulici, u elitnom sisačkom kvartu Brzaj, na cesti je u četvrtak ujutro pronađena pregažena zmija. Higijeničari sisačke Vetrinarske postaje utvrdili su da je riječ o poskoku.


Po boji i izgledu, kažu u Veterinarskoj stanici, otrovnica je vjerojatno s Banovine ili Korduna i do Siska je najvjerojatnije došla u kamionima s ogrjevnim drvetom, piše Jutarnji list.  No, nije isključeno da u Sisku u šikarama i neuređenim površinama, kojih je mnogo u središtu grada, ima legla zmija, gdje se uz riđovke, koje su više puta ulovljene na području grada, sada možda može naći i najopasnija otrovnica. Pregaženi je poskok, da stvar bude gora, pronađen na ulici nedaleko od dječjeg igrališta i u neposrednoj blizini stambenih zgrada oko kojih je jako puno djece, piše Jutarnji list.

Vezani članci Potres kod Siska Novi slabiji potres kod Siska: "Taman da ti zdrma gletane pukotine" Kristina Ikić Baniček, gradonačelnica Siska USKOK pretresa gradsku upravu Siska, gradonačelnica odbija dati dokumentaciju: Oglasio se HDZ