Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Uoči izbora stranku Pametno podržali su i neki hrvatski poduzetnici.


Uoči izbora stranku Pametno javno su, među ostalim,a podržali i osnivač tvrtke Nanobit Alan Sumina i osnivač PhotoMatha Damir Sabol.

Vezani članci Slika nije dostupna Evo kako se stranke odnose prema ekonomskim slobodama Slika nije dostupna PAMETNO I ZA GRAD

Sabol je svoju odluku obrazložio na Facebooku.

'Moj glas na ovim izborima ide za Pametno. I to zbog toga jer rade onako kako mislim da politička stranka treba raditi, a ne onako kako smo naviknuli gledati. Važno mi je da nisu odabrali populizam nego daju jasne i realne odgovore na neka teška pitanja, jer pokazuju kako se treba dugoročno planirati, jer im je važno povećanje poduzetničkih sloboda ali i zbog beskompromisnih stavova o zaštiti ljudskih prava. Vjerujem da će Pametno pokazati i dokazati da su bili pravi izbor', napisao je.

Sumina je poručio kako od hrvatske samostalnosti do danas nijedna od velikih stranaka nije pokazala da radi prvenstveno u interesu naroda, a ne sebe i svojih članova.

'Smatram kako je to potrebno promijeniti, a prvi korak je odabrati ljude neopterećene prošlošću, podjelama i aferama. Podržavam Pametno jer smatram da imaju sposobne pojedince te kvalitetan i provodiv ekonomski program koji se zalaže za slobodno tržište. Kako su ekonomske slobode usko vezane uz ostvarivanje osobnih sloboda, bitno mi je i što se zalažu za poštivanje ljudskih prava i jednakopravan položaj svih građanki i građana', poručio je poduzetnik Sumina.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju