Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odobrena 23 inspektora

Unatoč zabrani, Kalmetino ministarstvo zapošljava

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako je na snazi odluka Vlade o nezapošljavanju u tijelima javne uprave, Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture traži nove djelatnike.

Ministarstvo je raspisalo natječaj za 23 inspektora cestovnog prometa i jednog inspektora žičara. Iz Ministarstva kažu kako su natječaj morali raspisati jer bez zapošljavanja inspektora Bruxelles ne bi dopustio zatvaranje poglavlja 'Prometna politika' te 'Sloboda kretanja roba'.

Pročitajte i ovo Zeleno more u Rovinju Službeno objašnjenje Neobičan prizor uznemirio građane: More je totalno pozelenjelo, doznajemo o čemu je riječ Benjamin Netanyahu Bijela kuća zabrinuta Izrael zabranjuje rad katarske medijske kuće: "Iznutra djeluje protiv Izraela"

'Za nova zapošljavanja u Ministarstvu, vezano za inspekcijske poslove, Ministarstvo je dobilo odlukom Vlade odobrenje od ureda glavog pregovarača zapošljavanje novih ljudi jer su ta mjesta potrebna da bi se zatvorilo poglavlje 14, obzirom da je EK Hrvatskoj zamjerila da nema dovoljan broj inspektora', rekla je Marina Halužan, glasnogovornica Ministarstva, mora, prometa i infrastrukture.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene