Unatoč teškim okolnostima uzrokovanih pandemijom COVID-19, Stridon promet d.o.o. završio je sve radove te dan prije Badnjaka otvorio svoj drugi opskrbno maloprodajni centar koji se prostire na 2500 m2, u Sesvetama na adresi Ivana Keleka 83A.

Galerija


U „Stridon shop-u“ biti će zaposleno 20-ak obučenih djelatnika, koji će na tri blagajne našim vjernim kupcima pružati vrhunsku uslugu maloprodaje i veleprodaje. Uz široki asortiman i najpovoljniju cijenu pića, na policama samog centra nudit će se i bogat izbor prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, te ostalih kućnih potrepština, oko 6000 artikala.

Vezani članci Milana Bandića pridržavali suradnici Bandić objasnio zašto je teturao u Sesvetama: "Zaboravio sam popiti tablete za tlak, ali došao bih ja i četveronoške" Prometna nesreća u Sesvetama, auto udario u kuću i zapalio se - 6 Kupio sve pred sobom: Prije nego se zabio u kuću u Sesvetama, vozač je udario nekoliko automobila, semafor, stup, ogradu...

Stridon promet d.o.o. je osnovan 1991. godine, a veleprodajna i upravna zgrada nalaze se na adresi Ivana Keleka 83, Sesvete. Poduzeće danas na području Republike Hrvatske zapošljava 350 djelatnika i kao lider u HoReCa kanalu, nudi široki spektar ponude za ugostiteljstvo: alkoholnog i bezalkoholnog pića, nekoliko stotina vinskih etiketa, gastro asortimana kao i bogate ponude ugostiteljskog inventara.

Nova trgovina Stridon u Sesvetama - 5
Nova trgovina Stridon u Sesvetama - 6 (Foto: PR)

Osim na području Republike Hrvatske posluje i na inozemnom tržištu, na području Bosne i Hercegovine, te od nedavno i na austrijskom tržištu, točnije Wiener Neudorf, gdje su 17.studenog otvorili vrata njihovog prvog opskrbno maloprodajnog centra.

Glavni cilj oduvijek je bio zadovoljavanje svih potreba naših kupaca i to ponudom kvalitetnih proizvoda, praćenih vrhunskom uslugom i povoljnim cijenama. Te su vrijednosti, uključujući pritom i modernu organizaciju prilagođenu najnovijim trendovima uspješnog upravljanja na području distribucije, veleprodaje, maloprodaje i uvoza i danas su nam na prvome mjestu.

Nova trgovina Stridon u Sesvetama - 5
Nova trgovina Stridon u Sesvetama - 8 (Foto: PR)

Zbog COVID-19 nisu organizirali svečano otvorenje, ali ih možete posjetiti uz poštivanje svih epidemioloških mjera svaki dan, pa i na Badnjak na adresi Ivana Keleka 83A u Sesvetama.