Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osumnjičen za ubojstvo Cozme

Uhićen i četvrti napadač na rukometaše

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mađarska policija uhitila je četvrtu osobu osumnjičenu za ubojstvo nožem rumunjskog rukometaša Mariana Cozme i teško ranjavanje još dvojice njegovih suigrača iz Veszprema u istoimenom gradiću prije više od tjedan dana, objavila je agencija MTI.

Glasnogovornica policije Agnes Beleznay rekla je kako je nakon ispitivanja Gabor P. zadržan u pritvoru pod sumnjom za sudioništvo u ubojstvu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pešić: Koštunica neće izručiti Mladića bez ustupaka za Kosovo

Rumunj Marian Cozma, koji je igrao za mađarski rukometni klub Veszprem, ubijen je 8. veljače u huliganskom napadu pred noćnim klubom u gradu Veszpremu, a tad su teško ozlijeđeni i hrvatski rukometni reprezentativac Ivan Pešić (23), kojemu je zbog težine ozljeda izvađen bubreg, te srbijanski rukometaš Žarko Šešum (22). 

>> Sztojka: Nisam kriv za Cozminu smrt

Policija je najprije tražila samo dvojicu osumnjičenika, ali je zatim objavila tjeralicu i za trećim. Istu večer austrijska policija uhitila je dvojicu muškaraca osumnjičenih za napad, a mađarska policija poslije je potvrdila da je riječ o Sandoru Raffaelu i Gyozu N., dok je Ivan Sztojka još u bijegu.

No i Sztojka je u pritvoru od četvrtka, kad se sam predao policiji, i smatralo se da su time uhićeni svi napadači, ali je u razgovoru s njima policija očito dobila nove podatke o tragičnom napadu, pa je uhićen i pritvoren i četvrti osumnjičeni. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene