Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Inicijativa za dijalog sa srpskim veteranima

Udruga specijalne policije u petak odlučuje o Klemmu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Udruga specijalne policije iz Domovinskog rata u petak bi, kako se neslužbeno doznaje, trebala odlučiti o povjerenju svojem predsjedniku Josipu Klemmu.

Rezultat je to njegove inicijative za dijalogom sa srpskim ratnim veteranima koji su sudjelovali u agresiji na Hrvatsku.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović uručio odlikovanja braniteljima Predsjednik i vrhovni zapovjednik Milanović uručio odlikovanja: ''Prošlo je 30 godina od Domovinskog rata, neke stvari postaju jasnije nego što su bile tada'' Slika nije dostupna POLOŽENI VIJENCI Obilježena 31. obljetnica vojno-policijske akcije "Kopački rit"

Sporna je Klemmova inicijativa za sastanak s veteranima iz Srbije koja bi, kako tvrdi Klemm, trebala pomoći pri otkrivanju sudbine zatočenih i nestalih hrvatskih branitelja i civila iz Domovinskog rata. Dio članstva protivi se bilo kakvim kontaktima sa srpskim veteranima, o čemu će se u petak očitovati na konferenciji za novinare.

Klemm je predsjednik je Udruge specijalne policije i jedan od vođa prosvjednika u Savskoj ispred Ministarstva branitelja koji je trajao 555 dana. Nedavno je izjavio kako bi se rado našao s veteranima iz Srbije, što bi trebalo pomoći u rješavanju sudbine zatočenih i nestalih hrvatskih branitelja, a to je izazvalo burne reakcije u braniteljskoj populaciji. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene