Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tjedan EU fondova

Za što se sve i kako mogu iskoristiti EU fondovi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Zagrebu je počeo tjedan EU fondova.

U sljedećih pet dana svim zainteresiranima predstavit će se sve mogućnosti i novosti oko povlačenja novca iz europskih fondova. Moći će se doznati za što se sve može iskoristiti europski novac u svim sektorima - od poduzetništva, znanosti i tehonolgije, poljoprivrede, ribarstva, zapošljavanja, do kulture. Resorni ministar Tomislav Tolušić najavio je jednostavnije birokratske postupke.

Pročitajte i ovo Novo oporavilište za divlje životinje - 1 Financirali Grad i EU Otvoreno oporavilište za životinje Dumovec: "Ovakvi objekti ne postoje u Hrvatskoj, bit će značajno za zaštitu prirode" Sajam sira i domaćih proizvoda (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Ludi za sirom I to je moguće: U Slavoniji pokrenuli vlastitu proizvodnju i bez ičije pomoći - uspjeli

'Prvi set pojednostavljenih procedura je već na snazi od prošlog tjedna, učinit ćemo u vrlo kratkom razdoblju, kroz mjesec dana, ako ne i ranije, daljnja pojednostavljenja', izjavio je Tomislav Tolušić, ministar regionalnog razvoja i EU fondova.

'Vrlo je zahtjevna i prijavna dokumentacija, puno se stvari formalizira i traži koje jednstavno nemaju neku vrijednost u samoj prijavi', kazao je poduzetnik Josip Barulek.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene