Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zagrebačka zračna luka

Pored aviona iz Beča nalazila se kutija, policija posumnjala na eksploziv

U zagrebačkoj zračnoj luci aktivirao se paket u kojem su se nalazili zračni jastuci, a policija je posumnjala na eksplozivnu napravu i odmah poduzela sve mjere opreza. U konačnici se ispostavilo da prijetnja nije postojala.

U zračnoj luci aktivirao se paket s dva zračna jastuka, a zbog sumnje da je riječ o eksplozivnoj napravi, policija je obavila protueksplozijski i RTG pregled, nakon kojeg je potvrđena bezopasnost sadržaja u paketu.

Pročitajte i ovo Evergrande Duboka kriza Težak udarac za drugu ekonomiju svijeta: Div nagomilao 300 milijardi dolara duga i ide u likvidaciju!

Incident se dogodio u zagrebačkoj zračnoj luci oko 14:20 sati, a PU zagrebačka sumnja da je problem bio u rukovanju paketima.

Kako neslužbeno doznaje DNEVNIK.hr, do aktivacije zračnih jastuka došlo je prilikom istovara robe koja je zrakoplovom stigla iz Beča.

Pročitajte i ovo Ocijenite kvalitetu zdravstvene usluge u Hrvatskoj Dnevnik Nove TV pita Kako ocjenjujete kvalitetu zdravstvene usluge u Hrvatskoj? Pogledajte rezultate ankete Dnevnika Nove TV

Oštećena kutija u kojoj su se nalazili zračni jastuci bila je veličine 50x70 centimetara. U konačnici, zbog aktivacije jednog od jastuka nije bilo nikakvih posljedica.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene