Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Trpila nesnosne bolove

U Zadru hospitalizirana prva ovogodišnja žrtva crne udovice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mlađu ženu s biogradskog područja pauk je uboo prije desetak dana u nogu nakon što se vratila iz polja. Nakon uboda kod ove su žene nastupili nesnosni bolovi koje žrtve inače opisuju kao najjače moguće.

U zadarskoj bolnici hospitalizirana je prva ovogodišnja žrtva otrovnog pauka crne udovice. Mlađu ženu s biogradskog područja pauk je ubo prije desetak dana u nogu nakon što se vratila iz polja. Pauk se nalazio u povrću kojeg je ubrala u polju kod Vranskog jezera. Nakon uboda kod ove su žene nastupili nesnosni bolovi koje žrtve inače opisuju kao najjače moguće.

Pročitajte i ovo Sudar automobila Ugašen još jedan život Prometna nesreća u okolici Zadra: Poginula je jedna osoba, očevid u tijeku Centar za mlade Zadar - 3 u očekivanju Godota Sramotan primjer nebrige: U velebnu zgradu uložili šest milijuna eura, a zjapi prazna

>> VIDEO: Pronašao leglo sa stotinama ličinki crnih udovica

"Simptomi su bili jasni, pa smo odmah dali terapiju i pacijentica je ubrzo bila bolje", rečeno nam je u zadarskoj Općoj bolnici iz koje ističu da imaju svega još nekoliko seruma protiv otrova crne udovice, a koji se, kako nam je rečeno, kod nas više ne proizvodi. Crna udovica može biti kobna za kronične bolesnike i starije osobe. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene