Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Petero ozlijeđenih

Veliki valovi ljuljali trajekt Jadrolinije, oštećeno nekoliko vozila!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz riječke Jadrolinije javljaju kako je oštećeno nekoliko vozila u trajektu 'Marko Polo', koji je putovao iz Ancone prema Splitu.

Nekoliko je vozila oštećeno u trajektu "Marko Polo" zbog velikih nagiba broda izazvanih valovima prilikom njegove jutrošnje plovidbe po nevremenu od Ancone (Italija) prema Splitu, doznaje se u sjedištu Međunarodnih i dužobalnih linija Jadrolinije u Rijeci.

Ozljieđeno je petero putnika, a u tijeku je istraga kojom će se utvrditi koliko je vozila oštećeno te je li trajekt "Marko Polo" trebao ploviti po nevremenu iz Ancone prema Splitu, rekli su u Jadrolinijinim Međunarodnim i dužobalnim linijama.

Pročitajte i ovo Primopredaja broda Dalmacija u danskom Hirtshalsu - 4 Ovog ljeta u prometu FOTO Jadrolinija preuzela Dalmaciju: Pogledajte norveški trajekt koji će ploviti Jadranom i što sve nudi Olujno jugo na području Splita - 2 Snažno jugo Obustavljena plovidba katamarana i mnogih trajekata u okolici Splita: Pogledajte o kojim se linijama radi

>> VIDEO i FOTO Podivljalo vrijeme na Jadranu: Pijavica, orkansko jugo, veliki plimni val...

Trajekt "Marko Polo", koji je iz Ancone trebao stići jutros oko 6 sati, zbog nevremena je morao usporiti plovidbu te je u splitsku luku uplovio tek oko 9,30 sati i s putnicima je sve u redu, izvijestio je danas ranije koordinator Jadrolinijinog splitskog plovnog područja Ante Mrvica. Po dolasku iz Ancone u Split trajektom "Marko Polo" neki su putnici lokalnim medijima izjavili kako su imali osjećaj da će valovi prevrnuti brod.

Inače, zbog jakog, povremeno i orkanskog juga koji je, prema podacima Pomorskog centra u Splitu, povremeno dostizao brzinu veću od 120 kilometara na sat, u noći sa srijede na četvrtak otkazano je više trajektnih linija na splitskom plovnom području. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene