Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čišćenje juga

U tijeku je akcija ''Očistimo Hrvatsku od olupina'': ''Na putu prema Kočju izvukli smo pet olupina''

Čišćenje Korčule od olupina (Foto: Romeo Ibrišević) - 7
Čišćenje Korčule od olupina (Foto: Romeo Ibrišević) - 7 Romeo Ibriševi?
Aktualno Galerija Čišćenje Korčule od olupina (Foto: Romeo Ibrišević) - 7 Čišćenje Korčule od olupina (Foto: Romeo Ibrišević) - 7 Foto: Romeo Ibriševi? Čišćenje Korčule od olupina (Foto: Romeo Ibrišević) - 6 Čišćenje Korčule od olupina (Foto: Romeo Ibrišević) - 6 Foto: Romeo Ibriševi? Čišćenje Korčule od olupina (Foto: Romeo Ibrišević) - 5 Čišćenje Korčule od olupina (Foto: Romeo Ibrišević) - 5 Foto: Romeo Ibriševi? Čišćenje Korčule od olupina (Foto: Romeo Ibrišević) - 4 Čišćenje Korčule od olupina (Foto: Romeo Ibrišević) - 4 Foto: Romeo Ibriševi? +2 Čišćenje Korčule od olupina (Foto: Romeo Ibrišević) - 3 Galerija 1/7 >>
Zagađivanju prirode nema kraja. Čak i na predivnom turističkom jugu nesavjesne osobe ne libe se posvuda bacati glomazni otpad.

U tijeku je čišćenje otoka na jugu Lijepe naše. Ekipa ekologa u akciji ''Očistimo Hrvatsku od olupina'' u četvrtak je iz korčulanskog zelenila vadila olupine starih automobila i sličan glomazni otpad, a danas se nalaze na Lastovu.

Pročitajte i ovo Ilustracija loši uvjeti Čistačica se u japankama popela da očisti prašinu u zgradi Ministarstva i pala, dobit će veliku odštetu Slika nije dostupna IZLOŽBA I AKCIJA EKOAKTIVISTA Olupine u srcu Mljeta: "Što se čeka - izvlačimo!"

''Na putu prema Kočju izvukli smo pet olupina. Zaslužni - Zlatko Zelić s Unimog vozilom, Miljenko Marukić i Grgur Šoyer iz uduge Zelene stope. Ivan Šale - dogradonačenik Korčule koji nas je i pozvao na otok. Sve olupine besplatno je na reciklažu odvezao trajekt Jadrolinije'', javio je suradnik portala DNEVNIK.hr Romeo Ibrišević.

Što su sve pronašli na Korčuli možete pogledati u priloženoj galeriji fotografija.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene