Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jutros od 7 sati u štrajku je 120 radnika Poljoprerade iz Hrvatskog Leskovca.


U Sindikat zaposlenih u poljoprivredi, prehrambenoj i duhanskoj industriji i vodoprivredi Hrvatske doznaje se da su radnici stupili u štrajk jer im nisu isplaćene plaće za tri mjeseca, a porezi i doprinosi za zdravstveno i mirovinsko osiguranje nisu plaćeni zadnje dvije godine .

Vezani članci Marija Vučković, ministrica poljoprivrede Ministrica poljoprivrede u posjetu Slavoniji malo se zbunila: "Na inicijativu Dubrovačko-neret... Vukovarsko-srijemske, oprostite" Snijeg u planinama - 1 "Zvijer s istoka" pokazuje svoju snagu, ali i ljepotu: Poljoprivrednici strahuju za svoje proizvode, a na splitskoj rivi prolaznici uživaju na suncu

Radnici nisu dobili plaće za studeni i prosinac 2009. te za siječanj ove godine, izvijestio je sindikat. Više o problemima radnika Poljoprerade i o štrajku bit će riječi na konferenciji za novinare u 11 sati na porti te tvrtke u Hrvatskom Leskovcu. Poljoprerada je dioničko društvo koje se bavi proizvodnjom, preradom i prometom stočne hrane, dodataka i sirovina za stočnu hranu i poljoprivrednu proizvodnju. (Hina)