Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čeka se DNK potvrda

U Srbiji pronađene kosti četničkog vojvode Draže Mihailovića?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na beogradskom izletištu Adi Ciganliji navodno su pronađeni ostaci ljudskih kostiju za koje se sumnja da pripadaju četničkom vojvodi Draži Mihailoviću.

Navodno je riječ o grobnici s posmrtnim ostacima četnika koji su strijeljani prije 65 godina, a prema navodima svjedoka tamo je ubijen i Mihailović.

Pročitajte i ovo Jean-Luc Blachon na konferenciji za medije otkrio ih tužitelj Jezivi novi detalji u slučaju pronalaska ostataka dječaka Emilea, stanovnici su to mjesto počeli nazivati ukletim Pronađene kosti nestalog dječaka Emilea Neizmjerna tuga Tragičan kraj: Pronađeni ostaci dječaka Emilea koji je nestao prije osam mjeseci

Srđan Cvetković iz srbijanske Komisije za utvrđivanje istine rekao je da je pronađeno 15 djelomično spaljenih kostiju, dijelovi šaka, ruku te ostaci lisica. Da li su kosti doista Mihailovićeve pokazat će DNK analiza.

Predsjednik Srpskog pokreta obnove Vuk Drašković na ovu je vijest rekao 'da se danas u Srbiji završava ispravljanje jedne velike povijesne nepravde, da je to poraz laži i pobjeda istine' te da se 'raduje povratku generala svom narodu', piše Press.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene