Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U DOMU KULTURE

Djevojka u Slavonskom Brodu zapalila hrvatsku zastavu: S njom bilo i dvoje maloljetnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvadesetjednogodišnjakina je u Slavonskom Brodu zapalila zastavu Republike Hrvatske čime je počinila kazneno djelo Povrede ugleda RH. Bila je u pratnji dvije maloljetne osobe, a protiv svih će biti podneseno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu.

PU Brodsko-posavska dovršila je kriminalističko istraživanje nad dvadesetjednogodišnjakinjom koja je u petak u Mjesnom domu "Zrinski Frankopan“ u Slavonskom Brodu zapalila zastavu Republike Hrvatske. Tim je činom počinila kazneno djelo Povrede ugleda RH.

Počiniteljica je za vrijeme paljenja zastave bila u pratnji dvije maloljetne osobe protiv kojih će policija dostaviti izvješće Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Slavonskom Brodu.

Pročitajte i ovo Dan državne zastave Ukrajine - 4 Zagrebom vijorila i zastava Zagrebačke fontane svijetlile su u bojama ukrajinske zastave u čast velikog praznika

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Napad na hrvatsko obilježje Zapaljena zastava Hrvata u BiH: Drugi slučaj skrnavljenja u posljednjih mjesec i pol

Protiv 21-godišnjakinje će biti podneseno posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene