Obavijesti Video Pretražite Navigacija
BUJICE I POPLAVLJENI ŠAHTOVI

Nevrijeme i tuča pogodili Rijeku, zatvoren dio A1

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stiglo je najavljeno pogoršanje vremena koje je zahvatilo veći dio Hrvatske. Zbog olujne bure za sav je promet zatvorena dionica autoceste A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje.

Najavljeno pogoršanje vremena zahvatilo je veći dio Hrvatske. Riječko područje u srijedu navečer je pogodilo jako grmljavinsko nevrijeme praćeno tučom. Velika količina kiše koja je pala opet je izazvala bujice i poplavila šahtove. Jaka kiša u srijedu je zahvatila i Istru.

Pročitajte i ovo Olujno jugo i vjetar prouzročili veliku štetu - 11 Velika šteta Olujno jugo i valovi pravili nered po Kvarneru: Snažni naleti vjetra uništili betonski dio kupališta Ilustracija Najgore na sjeveru U nevremenu koje je pogodilo susjede ozlijeđeno najmanje 110 ljudi: Uz oluju padala je tuča veličine teniske loptice

U zapadnim predjelima ujutro se očekuje postupni prestanak oborina i djelomično razvedravanje, prognoza je vremena za četvrtak Državnog hidrometeorološkog zavoda (DHMZ).

Na istoku zemlje i u Dalmaciji bit će oblačno uz mjestimičnu kišu, u Lici i snijeg, uglavnom do sredine dana, a potom smirivanje.

Na kopnu će puhati slab i umjeren, u gorju do jak sjeverni i sjeveroistočni, u Slavoniji sjeverozapadni vjetar. Na Jadranu će puhati jaka bura i tramontana, mjestimice s olujnim i orkanskim udarima, a poslijepodne slabjeti.

Najviša dnevna temperatura u unutrašnjosti će se kretati od 3 do 8, na Jadranu između 8 i 13 stupnjeva Celzijusa.

Zbog olujne bure za sav je promet zatvorena dionica autoceste A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje, a obilazak za sva vozila je državnim cestama preko Gračaca i Obrovca (DC50 i DC27), izvijestio je HAK. Prije polaska na put provjerite stanje na cestama na stranicama Hrvatskog autokluba. (Hina/Ma.B.)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene