Obavijesti Video Pretražite Navigacija

U plominsku luku uplovio brod s preminulom dvojicom članova posade

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Teretni brod "La donna 1", na kojemu su dvojica preminulih Filipinaca, članova posade, uplovio je oko 17 sati u luku Plomin, potvrdila je glasnogovornica Policijske uprave istarske Nataša Rogić.

U luci su ga dočekali djelatnici Sanitarne inspekcije, Lučke kapetanije Rijeka, nadležni iz Ministarstva mora, prometa i infrastrukture, vještaci MUP-a, djelatnici istarske Policijske uprave i agent broda iz agencije Jadroagent Marino Jelčić.

Pročitajte i ovo Policija je okružila trgovački centar u Sydneyju - 4 Napadač upucan FOTO/VIDEO Preminula mama koju je manijak u šoping-centru izbo zajedno s bebom Slika nije dostupna Završen očevid na brodu s dva mrtva Filipinca

Jelčić je rekao da su preminuli 5. kolovoza.

Nakon kontrole počet će očevid. Još nema službenih saznanja o uzroku smrti Filipinaca, a neslužbeno se doznaje kako se sumnja da je riječ o trovanju.

Istražna sutkinja Županijskog suda u Puli Sena Midžić-Putigna, kao niti ostali nadležni, zbog manjka saznanja o slučaju još nemaju komentara.

Teretni brod, koji plovi pod panamskom zastavom i prijevozi ugljen za termoelektranu Plomin I i II, isplovio je prije nekoliko dana iz američke luke Baltimore.

Brod se u Plominskom zaljevu nazirao već prije 16 sati, a u luku je uz pomoć remorkera privezan sat kasnije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene