Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Utorak u 11 sati

Nova epizoda Demontaže: "Čut ćemo tko je kriv za korupciju u Hrvatskoj"

Demontaža Sabine Tandare Knezović
Demontaža Sabine Tandare Knezović Foto: DNEVNIK.hr
Druga po redu "Demontaža" Sabine Tandare Knezović otvara teme pravosuđa i korupcije.

Nakon zanimljive debate predstavnika najvećih političkih stranki u premijernom izdanju formata, u utorak 5. ožujka na rasporedu je druga po redu "Demontaža" Sabine Tandare Knezović, koja će se ovog puta baviti vrućom temom pravosuđa i korupcije.

Pročitajte i ovo Ilustracija Autobus je na pregledu Policija objavila detalje strašne nesreće kod Čazme: S ceste sletio autobus pun djece, dvoje u bolnici

Pitanja koja gađaju u srž problema kojima svakodnevno svjedočimo ni ovog puta neće nedostajati, a na njih će odgovarati i argumentirano se sučeliti Ivan Malenica (HDZ), Mišel Jakšić (SDP), Nikola Grmoja (Most), Igor Peternel (DP) i Morena Lekan (Možemo!). "Demontaža" se izravno prenosi na portalu DNEVNIK.hr s početkom u 11 sati.

"Ovog će se puta politički neistomišljenici sučeliti na teme iz pravosuđa. Čut ćemo i što misle o tome tko je kriv za korupciju u Hrvatskoj, kako skratiti preduge sudske procese, što misle o radu DORH-a i europskog tužitelja, ali i kako građanima vratiti povjerenje u pravosuđe. Čeka nas zanimljiva debata i teme oko kojih interes javnosti ne jenjava, pa su u izbornoj godini od posebne važnosti", izjavila je Tandara Knezović.

Pročitajte i ovo Hrvatica imala dva muža Sud je kaznio Hrvatica osuđena jer je imala jednog supruga u Njemačkoj, drugog u Hrvatskoj: "Jedan dan samo je nestala"

Osim na portalu DNEVNIK.hr, gledatelji "Demontažu" mogu pratiti i na društvenim mrežama Nove TV, platformi Spotify te u skraćenoj verziji istoga dana u Dnevniku Nove TV.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene