Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sud je kaznio

Hrvatica osuđena jer je imala jednog supruga u Njemačkoj, drugog u Hrvatskoj: "Jedan dan samo je nestala"

Hrvatica imala dva muža
Hrvatica imala dva muža Foto: Getty Images
Hrvatica (51) imala je dva supruga, jednog u Hrvatskoj, a drugog u Njemačkoj. Zbog dvobračnosti dobila je uvjetnu kaznu od godine dana zatvora s jednogodišnjim rokom kušnje.

Žena (51) s istoka Hrvatske dobila je uvjetnu kaznu od godine dana zatvora s jednogodišnjim rokom kušnje od godine dana zbog dvobračnosti.

Kako se navodi u presudi, žena je s prvim suprugom živjela u BiH te je s njim imala troje djece. Tijekom rata izbjegla je u Hrvatsku, a kasnije je otišla u Njemačku.

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević Velika investicija Tomašević se ne boji Lovrića: "Iz bivšeg režima sad se uključuju u politiku jer više ne mogu doći do gradskog novca"

"U telefonskom razgovoru priznala mi je da je otišla k nekom muškarcu. Nakon nekog vremena vratila se u Hrvatsku zbog zdravstvenih problema. Bila je operirana, a ja sam se brinuo o njoj i pazio je. Jedan dan na našu kućnu adresu stigao je paket na njezino ime. Otvorio sam ga i vidio dokumente na kojima je pisalo da ima drugo ime i da se udala za drugoga. Tu mi je slagala da nije", rekao je njezin prvi suprug za 24sata.

Suprug je ispričao da je godinu kasnije njegova supruga jedan dan samo nestala te da je zbog silne brige prijavio njezin nestanak.

Pročitajte i ovo Fekalije u Vranjičko-solinskom zaljevu Užas u blizini Splita FOTO "Govno koje je prelilo čašu": Građani zgroženi zbog fekalija u moru, zna se i krivac

"Nakon nekoliko dana dobio sam je na mobitel pa mi je rekla da se nalazi kod prijateljice u Varaždinu. Po povratku kući nazvao me 'onaj njezin' i rekao da je moja žena njegova žena te da će sa svojom ekipom doći po nju", istaknuo je prvi suprug.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene