Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Od 9 do 15

Policija ima upozorenje za Zagrepčane: Zbog utrke u nedjelju se zatvara jedan krak važne ulice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U nedjelju, 30. svibnja 2021. godine od 9 do 15 sati obustavit će se promet za sva vozila zapadnom kolničkom trakom Hrvatske bratske zajednice.

U nedjelju 30. svibnja 2021. godine, u organizaciji ''E.V.A. BLUE'' održat će se automobilistička manifestacija ''Nikola Tesla EV Rally Croatia 2021'', u kojoj se očekuje sudjelovanje oko 20 električnih vozila.

Od 9 do 15 sati obustavit će se promet za sva vozila zapadnom kolničkom trakom Hrvatske bratske zajednice (smjer sjever jug kod Nacionalne i sveučilišne knjižnice, od Ulice grada Vukovara do Slavonske avenije, izvijestili su iz Policijske uprave zagrebačke.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Jedna županija rekordna Policija je tijekom vikenda imala pune ruke posla: Jedan vozač napuhao 2,96 promila, drugi vozio 240 km/h

Pročitajte i ovo Ivica Lenart, Igor Toman i Udruga Vukovarski leptirići Kilometri na prodaju Za klince kojima treba pomoć, spremni su pedalirati od Osijeka do Engleske: "Kad sjednete s njima, kad vas pitaju: 'čiko, hoćete vi za nas ići u London?', dobijete dodatnu želju"

Mole građane za razumijevanje te da poštuju upute policijskih službenika, redarske službe organizatora, postavljenu prometnu signalizaciju, zapreke, ograde i trake upozorenja.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene